Jeszcze dwa klucze.
Alaxa9900 znaczy licytacja kto ma więcej?? 😀
Boguslaw Na to wychodzi Dzochar91 zapodał pomysł.
Alaxa9900 to ja nie wiem czy wszystkie narzedzia na przyczepę od koparki zmieszczę 🤣🤣
Boguslaw dokładnie u mnie toksreczka i już 3tony 💥dobroci 🤣🤣
Dzochar91 najwięcej chyba Grzegorz Br ma tego wszystkiego
Boguslaw samych wiertarek ma z 8
Boguslaw no tak 😉 On ma dużo obrabiarek różnych. Ale nie działa od kilku lat a tak bardziej kilkudziesięciu w temacie ☺️ I też chyba jego miejsce zamieszkania jest takie że wokół jest mało ślusarzy więc i jest potrzeba większą na jego usługi. 😉 W miejscowości co mieszkam malutkiej wsi z tego co wiem to W 5 domach/garażach mają sprawna tokarkę 😁
ZU-Met Żeby za każdym razem wiertła nie przekładać
Stal-Fun na filmie mówił że to takie małe prywatne muzeum. Chodzi mi o stołowe
ZU-Met No właśnie mowie o stołowych na każdej jest inne wiertło założone
Dzochar91 no ale i tak mimo wszystko masz swoją i jakąś tam robotę na nią🙂
ZU-Met ja to tak bardziej mam bo zawsze chciałem mieć ale czasami coś się trafi do roboty to i się działa. Jak widzę że nie podołam to zlecam dalej. Ja ja kupiłem podczas budowy garażu 😁 2 lata na trawie stała 🙈 babina strasznie niezadowolona była że to złom po co to i że nie będzie działać jak będzie potrzeba. Ale dziś już widzi że zawsze jakiś zakup narzędzi/maszyny ma większe przesłanie i jest potrzebny.
Dzochar91 nie przejmuj się u mnie to sam. Marudzi po co Ci to albo tamto 🤣
ZU-Met u mnie tak było po ślubie teraz już się nauczyła 😅
Dzochar91 no ja się nie czepiam o 5buty to i ona przestała 😅 stwierdziła jak Ci potrzebne to sobie kup 🙂
ZU-Met zarabia to i niech kupuje proste
Dzochar91 dokładnie 🙂
Ja akurat tą mniejszą Make dostałem od zony i syna na urodziny.
Pokażę Wam na jakich sciskach działam w pracy,czaje się,żeby kupić,ale perspektywa zbierana na stół GPPH jest silniejsza.
brumiej wyglądają na solidne
brumiej Pierwszy raz widzę ta firmę. Jakas za oceanu?
brumiej Podobne przerabiałem na system 28 do stołu GPPH