Turax no ale co sie dziwić, akumulatory sa drogie, a w ten sposob tez "wiąże" sie klienta z dana marka
bartekj3 mnie tez już dokładki mam ja 3 miesiące używałem łącznie może z 6h i poszedł ogień z niej. Już wrzuciła z gwarancji. Zobaczymy co dalej będzie.
Chłopaki jeśli ktoś będzie stał przed zakupem szlifierki kątowej to nie polecam z całego serca Makity 5030r . Porażka drugi poszedł z niej ogień i znowu na gwarancje do odesłania od nowości przepracowała może z 6 godzin pracy i 2 razy się spaliła. Masakra.
Tymek Te Makity ogolnie nie są złe ale modele kupowane w marketach właśnie tak się z nimi dzieje. Wiem bo w pracy sam na takiej pracuje. Jedna mniej druga wiecej wytrzyma.
Stal-Fun tak tyle ze ja nie kupiłem w markecie a na Allegro sklep Lozar . Normalnie masakra co za szajs a mam na aku i nie do zdarcia.
Tymek Tego typu narzędzi staram się nie kupować na allegro. Moja stara makita przepracowała 10 lat i dopiero wyłącznik padł. Kupowana w sklepie Makity.
Stal-Fun ale o tej makicie to krozyły opinie ze się pali i coś w tym jest. Ale ona wraca na serwis i nie mogą wyeliminować wady . No tragedia. Fajnie leY w ręku bo malutka i lekka no ale co 3 godziny pracy serwis na naprawę.
Tymek https://allegro.pl/oferta/makita-szlifierka-katowa-9558hn-840w-125mm-tarcza-6606082927 Polacam ten model.
Stal-Fun Ok ale tym razem jak będę kupował to zainwestuje w coś podobnego jak wysłałeś ale z regulacja obrotow a ten szmelc jedzie na serwis jutro ciekawe ile będą razy to samo naprawiać he.
Tymek ja mam taką używam od ponad roku super daje rade Sklep nazywa się mix tools
Tymek owszem odrobinę większą i cięższa ale naprawdę jest git
suszi8512 Też nad nią myśle bo jest mocna. Po pierwszym zleceniu chyba ją kupię
suszi8512 możliwe ze i ja w nią zainwestuje.
Jak szukasz sklepu, który ma elektronarzędzia idealne do oklejania aut, to lepszego niż folia-samochodowa .pl nie znajdziesz. Mają duży wybór, a narzędzia są naprawdę dobrej jakości.