Słupki do balustrady..
In the progress...
Bartweld Klasa Panie
Fander jaki to profil na ta bramę?
suszi8512 20x20x2 Kątownik na przestrzał też 20x20x2
Fander dzięki 👍
Stół z profilu 80x20mm, i wielkie zdziwienie jak bardzo wklęsły i wypukły staje się po rozcięciu😮 Bez szpachli bym tego nie opanował.
raven straszne to jest gdy robisz coś z profila 80x20, 100x20 ścianki 2mm a one robią się brzuchate
FabrykaRobotow Genialne!!! Mam w głowie projekt podobnych drzwi do warsztatu w stylu śluzy statku kosmicznego + motyw bram otwierających kolejne Tier'y w Quake 3 Arena. Mam nadzieję że ktoś z Was gra w Q3A i rozumie o czym mówię😛 A tym czasem design a'la późny PRL wiecznie żywy...😃
FabrykaRobotow Czy dobrze widze na drzwiach blacha ryflowana?
raven Oj to będzie odlot 😁 !! . . Świetna robota ! Balkonik się prezentuje 😍
Stal-Fun Zgadza się. W Środkowej części blacha ryflowana 🙃
FabrykaRobotow Czyli ze wzrokiem u mnie jeszcze ok. Jaka waga tych drzwi bo widzę cztery zawiasy.
Stal-Fun Całość ma 210 kg 😁
FabrykaRobotow No to konkretne drzwi 👍Inspirowaleś się czymś czy sam pomysł się narodził w głowie?
Stal-Fun Jako że miały być zamontowane w Muzeum musiałem wymyśleć coś oryginalnego by już na wstępie wzbudzalo zainteresowanie. Nie widziałem jeszcze nikogo by przy wejściu lub wyjściu nie robił sobie zdjęcia na ich tle 😁 Tak że pomysł trafny 🙃
FabrykaRobotow No powiem Ci pomysł zajefajny. Swietnie to wygląda. A czym je malowaleś
Stal-Fun Na razie Corr-stal docelowo ma je pomalować jakiś fachowiec od graffiti 🙃