Darko Wrzucę napewno
Bartweld Będzie Prezes wrzucę zdjęcia 👍
Darko Kurde myslalem , ze chodzi o Konstrukcje w satynie 🤔 Balkon 800 za metr + montaz .
Bartweld Masa roboty przy tym jesli chodzi o ta balustrade profil profilowi nie rowny żeby nawet przyjechał z jednej paczki. Duzo zabawy aby osiągnąć symetryczny łuk itd. Metal sprężynuje i po gięciu lubi nie wrocić w identyczne miejsce .
Świeże zdjecia dostałem od klienta z Wejherowa. Pierwszy taki projekt z maskownica systemu 🙂
Jedna z ostatnich realizacji, nad która pracowałem około miesiąca. Filtr, stożek, kanały, nogi, ramy, itp☺
Tutaj przed malowaniem ale w poniedziałek montaż
JanSienkiewicz Ktoś musi takie konstrukcje robić 🙂 Mi już się nie chce.
Robić to jedno, a montować to drugie☺. Ale niebawem szykuje się zmiana branży choć nie powiem, ze uwielbiam tego typu konstrukcje i realizacje☺
JanSienkiewicz Holandia 2012. Zbiorniki na Rafinerii Terneuzen. Miasto do którego da się dojechać tylko dwoma tunelami. Miasto , które ma swoje World Trade Center. Fajny projekt.
Darko Super. Specyficzną branżą i praca, ktora zeby dobrze robić, trzeba najzwyczajniej lubic☺. Zresztą jak chyba każda inna. Trochę popracowalem w Niemczech, Austrii i Szwajcarii. Czasami zresztą lubię jeździć na jakieś weekendowe extra fuchy.
JanSienkiewicz Na weekend czy tydzień też bym chętnie pojechał 🙂 Dokładnie, Ci, którym się nie chciało szybko rezygnowali 🙂 A przeważnie byli to tacy, którzy na wejściu mówili co to nie oni i czego nie spawali 🙂
Obudowa filtra
Darko Racja. Małe psy szczekają, duże nie muszą.
JanSienkiewicz a krowa co dużo ryczy mało mleka daje
Ja takie stelaże pod stoliki ostatnio robiłem 😉
Stal-Fun tak z czystej ciekawości otwory kwadratowe w blachach to dales tylko dla estetyki zeby spawac od srodka tak aby na zewnątrz nie było spawu?
mwmetals To jeden z powodów a drugi jest taki ze masz jeszcze możliwość regulacji pion poziom gdyby coś lekko sciągło
Stal-Fun no właśnie 2 kpl schodów bede robił i tak nad tym zastanawiałem czy wycinac te otwory. Dzieki za odpowiedź.
mwmetals Wytnij a napewno bedzie estetycziej i nie będzie spawow widać