Już jest!🥳 APLIKACJA FORUM.GPPH.PL📲 NA URZĄDZENIA Z SYSTEMEM ANDROID❗️ ⠀ Od dziś możecie pobrać ze Sklepu Google Play🛍 aplikację naszego Forum!💻 Korzystanie z niego jeszcze nigdy nie było tak łatwe👌 i szybkie🚀
Ciesz się wygodnym🛋 dostępem do Forum GPPH w każdym miejscu!🌎 ⠀ 📌Jeśli chcesz pobrać aplikacje jest ona dostępna pod adresem: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.rwdesign.forumgpph&fbclid=IwAR0BaE_jjpqDzOTJfDera51B1zcT_z-pqydx3ceLjZ8Yb01ELQc6cvDEfvs
Lub znajdź aplikację w Sklepie Google Play🛍 wpisując w wyszukiwarkę🔍 "Forum GPPH"🤓 ⠀ Planujemy także w najbliższym czasie🔜 wprowadzić aplikację na urządzenia z systemem iOS📲
GPPH Ja już śmigam na nowej apce
Stal-Fun bbasku I jak korzysta Wam się z naszego Forum przez aplikację?🤔
Też mam już apkę forum! Jest super 😁👌
GPPH O wiele wygodniej przegląda się forum 😄 teraz jestem na bieżąco z postami
GPPH Bardzo dobrze według mnie szybciej się otwiera niż przez przeglądarkę
Ja muszę czekać na iOS😁👍
Arnold Zawsze możesz kupić tel z androidem 😉
Stal-Fun Niestety jak już raz się przyzwyczaisz do "jabłka" to ciężko wrócić do "zielonego ludzika"😄 Czekam cierpliwie, aż @GPPH zakończy pracę nad apką na iOS😬👍
A tymczasem... pozostaje mi tylko zazdrościć, że Wy już macie😜
Ja mam problem z dodawaniem zdjęć do postu, cały czas jest napisane "wysyłanie" albo błąd :/
Mlody_spawacz Za duża wielkość zdjęcia w mb. Też to przerabiałem. Przedstawiłem aparat na 13 mp i jest ok
Stal-Fun albo coś z telefonem, bo na laptopie mogę normalne dodać, nic, będę próbował 🙂
Mlody_spawacz 👍
Dokładnie jak to spróbujesz Apple to nigdy z tego nie zejdziesz. Jedyne co mnie denerwuje w ty h telefonach to bateria.
W końcu mam i ja, powiem szczerze że wcześniej nie chciało mi się logować ale Wasza apka to zmieniła. 😉💪🏻