Już jest!🥳 APLIKACJA FORUM.GPPH.PL📲 NA URZĄDZENIA Z SYSTEMEM ANDROID❗️ ⠀ Od dziś możecie pobrać ze Sklepu Google Play🛍 aplikację naszego Forum!💻 Korzystanie z niego jeszcze nigdy nie było tak łatwe👌 i szybkie🚀
Ciesz się wygodnym🛋 dostępem do Forum GPPH w każdym miejscu!🌎 ⠀ 📌Jeśli chcesz pobrać aplikacje jest ona dostępna pod adresem: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.rwdesign.forumgpph&fbclid=IwAR0BaE_jjpqDzOTJfDera51B1zcT_z-pqydx3ceLjZ8Yb01ELQc6cvDEfvs
Lub znajdź aplikację w Sklepie Google Play🛍 wpisując w wyszukiwarkę🔍 "Forum GPPH"🤓 ⠀ Planujemy także w najbliższym czasie🔜 wprowadzić aplikację na urządzenia z systemem iOS📲
GPPH Ja już śmigam na nowej apce
Stal-Fun bbasku I jak korzysta Wam się z naszego Forum przez aplikację?🤔
Też mam już apkę forum! Jest super 😁👌
GPPH O wiele wygodniej przegląda się forum 😄 teraz jestem na bieżąco z postami
GPPH Bardzo dobrze według mnie szybciej się otwiera niż przez przeglądarkę
Ja muszę czekać na iOS😁👍
Arnold Zawsze możesz kupić tel z androidem 😉
Stal-Fun Niestety jak już raz się przyzwyczaisz do "jabłka" to ciężko wrócić do "zielonego ludzika"😄 Czekam cierpliwie, aż @GPPH zakończy pracę nad apką na iOS😬👍
A tymczasem... pozostaje mi tylko zazdrościć, że Wy już macie😜
Ja mam problem z dodawaniem zdjęć do postu, cały czas jest napisane "wysyłanie" albo błąd :/
Mlody_spawacz Za duża wielkość zdjęcia w mb. Też to przerabiałem. Przedstawiłem aparat na 13 mp i jest ok
Stal-Fun albo coś z telefonem, bo na laptopie mogę normalne dodać, nic, będę próbował 🙂
Mlody_spawacz 👍
Dokładnie jak to spróbujesz Apple to nigdy z tego nie zejdziesz. Jedyne co mnie denerwuje w ty h telefonach to bateria.
W końcu mam i ja, powiem szczerze że wcześniej nie chciało mi się logować ale Wasza apka to zmieniła. 😉💪🏻
Mam takie pytanie czy będzie aplikacja lub jest na iOS??
Hipcio Aktualnie aplikacja na iOS jest niedostępna, bo wymaga pewnych ulepszeń. Trwają prace nad najnowszą wersją, która wkrótce będzie oferować jeszcze lepsze funkcje. 🙂
Moderator_WKK kiedy można się spodziewać tej aplikacji na iOS??
Hipcio Do końca lipca powinna być dostępna 🙂 Jak tylko zakończymy pracę nad nią to dam znać 😃
Moderator_WKK A na androida jest ? 😉