Wedlług mnie wszystkie grupy są troche słabe, na jednych kłótnie na innych mądrale, a itak jak ktoś wrzuci post to publikuje we wszystkich. Fajnie że to forum ma wygodna aplikacje, moze sie rozkreci bedzie wtedy moim zdaniem lepsze od grup na fejsie
Janek Kolego kłótnie były i będą tak samo jak mądrale na kazdej grupie zawsze się znajdzie taki co wie najlepiej i na wszystkich z góry patrzy.
Dla mnie te grupy to jakiś dramat, nie wiem jak to jest, że na tym forum nie było jeszcze ani jednej wojny, nawet nikt nikomu nie wytyka błędów ortograficznych wszyscy grzeczni 😃
Mechanik87 delikatna już była Ale to były uszczupliwosci był o to czas temu Ale administratorzy zadbali o porządek 😉
Mechanik87 I tak być powinno kolego 👍
Koledzy i koleżanki tak ostatnio poczyniłem obserwacje i mam pytanie czy uważacie tak jak ja że te wszystkie grupy teraz stały się jakby mniej aktywne?
Marek Może pracy sporo i nie ma czasu wrzucać postów i dyskutować 🤔
Stal-Fun Albo tematy się już wyczerpaly 😂
Marek No może być ale moim zdaniem temat stali jest dość obszerny i można go cały czas wałkować 😁
Stal-Fun właśnie wysłałem prośbę o dołączenie mnie. Do grupy stal fun 😋😁 bo tak czytam wasze posty i chciał bym przynalezec do grupy z której można się czegoś dowiedzieć a nie tylko hejt...
Miodek Nie wiem pod jakim nazwiskiem ale napewno zaakceptowany zostałeś 🙂
Stal-Fun dziękuję bardzo za dodanie do grupy 💪💪😁
Miodek 👌👌👌
Stal-Fun a ja a ja ha też chcę plisss
Boguslaw Podobno nie masz fb 😉
Stal-Fun no bo nie mam ale chce być w waszym Teamie
Boguslaw No to musisz założyć żeby dołączyć 😉