Witam,
To mój pierwszy post natomiast konkurs śledzę od początku i muszę przyznać że jestem trochę zawiedziona. Na początku pomyślałam że fajnie że poruszacie tak ważny temat, że tak wiele osób napisało wartościowe wypowiedzi. I przyjemnie się czytało różne punkty widzenia. Natomiast to co się dzieje ostatnio na tym forum to niestety zniechęca do brania udziału w tak fajnych tematach. W ciągu kilku ostatnich dni Pojawiają się nowi "członkowie" o ile można to tak nazwać, piszą wymagana ilość podkreślam wartościowych komentarzy jednego dnia tylko po to by uzyskać uprawnienia do głosowania i oddać głos na konkretną osobę co widać w ostatnich dniach i potem cisza 🙂 jeśli ten konkurs miał na celu sprowadzić członków widmo na forum a organizatorzy dają na to przyzwolenie to gratuluje bo się udało. Jeśli nie to apeluje do organizatorów jak również członków konkursu by konkurs odbywał się na zasadach fair Play i nie było przyzwolenia na wykorzystywanie luk w regulaminie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.