GPPH jestem za. Bardo chętnie bym skorzystał z takiego katalogu 😁😁😁👍👍👍
Miodek Już niedługo katalog projektów ujrzy światło dzienne,💪 musimy mieć jednak pewność, że wszystko będzie dopracowane w 100% 👌
GPPH to czekamy dalej. A może firma zdradzi termin wydano katalogu?
Tez sądzę ze dobrym wyjściem by było żeby użytkownicy mogło dodawać swoje plany na projekty czy pliki na lasery itp 🤔🤔😉
SebastianWojdyo jestem za 👍💪
Czekamy z niecierpliwością
Gdzie mogę przeglądać katalog?
Miroslaw Jeszcze go nie ma, ale jak znam GPPH to każdy zainteresowany będzie zadowolony 😉
Może te moje schody że zdjęć rozrysuja
Fajny pomysł stworzyć bazę coś na wzór katalogów *.stl plików do wydruków 3D. Każdy może coś wrzucić lub pobrać, bardziej zaawansowane projekty płatne, często symbolicznie a przy dużej ilości pobrań dla twórcy robi się realna kasa.
Super sprawa 👌 Super byłoby gdyby były np. projekty ogrodzeń, balustrad nowoczesnych.
arturdev Planujemy w przyszłości serię z projektami ogrodzeń i balustrad oraz stworzenie katalogu, który każdy będzie mógł pobrać i przedstawiać swoim klientom 👌
Wiktor Jesteś wstanie ogarnąć projekty nowoczesnych ogrodzeń w 3D?
GPPH super 💪😁
GPPH to mi się podoba 💪. Czekam z niecierpliwością 😀
GPPH bardzo dobry pomysł z katalogiem projektów. Myśle ze dobrym pomysłem było by tez w postaci książki z projektami.
Coś wiadomo kiedy ten katalog powstanie ?
Cyprian jak potrzebujesz jakieś rysunki na dekoracje ścienne to jestem w stanie narysować , udostępnić
GPPH super 👍
GPPH oczywiście, to świetny pomysł 💪🤩