Stal-Fun Bester 330 4rolki niestety bez chłodzenia ;(
Lutek Jak to spawa bo mialem Bester Lincoln 1801 to katastrofa była
Stal-Fun 3lata jest u mnie jak narazie bez zastrzeżeń nie spawam nie wiadomo czego czy grubego wszystkie spawy krótkie i cienkie wcianki. Złego słowa o tym modelu nie powiem
Lutek Może w tym modelu poprawili co nieco bo w 1801 to dużo pustych strzałów brak stabilności łuku i twardo spawała. 😠
Esab Caddy Mig c200i 💗😍 Esab Caddy TIG 2200i ac/dc ta34 Esab Mig C340 pro 4 rolki
Cyprian Widzę że do esaba jesteś przywiązany 😁 a model Caddy to chyba Twoj ulubiony
Stal-Fun leży w raku jak złoto
Fachowiec Welder Fantasy Synergia III 320a 4x4 polecam maszynę cena nie jest kosmiczna pracuje się na niej przyjemnie dopracowana.
sthonka Posiadasz taką. Wygląda fajnie. Ma funkcje lutospawania i spawania punktowego?
Stal-Fun tak używam maszyny już 4 lata i bez problemów jakichkolwiek Posiada opcje lutospawania , spawanie punktowe i spawanie w pulsie. Do zestawu wziąłem z tegoż sklepu palnik parker ten zestaw jest naprawdę niezawodny .
sthonka Też mam Parkera 4 m
Migatronic Sigma Select😄. Jedna z najlepszych maszyn na jakich pracowalem.
Niemniej nie pogardzam starym i niezawodnym Kempoweldem😄
JanSienkiewicz Na starym kemmpi spawam w pracy. Tylko gdyby jeszcze miała podajnik czterorolkowy to bylo by git
Nie jest to żaden statek kosmiczny, jednakże jak dotąd świetnie daje rade 🤠
Jakiś mega debeściarskich spawarek nie mam, ale na razie musza wystarczyć, 1.Magnum igbt mig 220