4pako może nie typowo utrzymać ale jako dodatkowe źródło Kolega właśnie się tym zajmuje
4pako też mysle ze to fajny pomysl sam bym taki rower kupil
Natomiast moje popracowe hobby to noże 🙂
Dex też fajny temat lubię oglądać te arcydziela
Car spot 😃
strzelectwo
Stal-Fun Ja pierwszą sztangę zrobiłem z kół zamachowych z malucha i rury stalowej, właśnie wtedy pierwszy raz coś próbowałem spawać żeby to się jakoś trzymało razem 🙂
Ja uwielboam wszystko co zwiazane z wiatrem, żagle, windsurfing, kite, teraz mysle o locie szybowcem
Ja tez lubie robić wino, niekoniecznie pic ale robic lubie. Ostatnio troche czasu malo ale co roku jakies 80 litrow sie robi. Poza tym lubie po rpostu majsterkowac kolo domu, kiedys jezdzilem tez duzo motocyklem a teraz z braku czasu stoi w garazu od czasu do czasu przepalany.
Aktualnie moją pracą są studia i temu staram się w jak największej mierze poświęcać. Jednak w czasie wolnym lubię ćwiczyć na mojej domowej siłowni, która jest wyposażona w sprzęt zrobiony przez mojego tatę na tokarce 🙂
madox Ja też dużo przyrządów na domową siłkę starałem się robić samemu. Była satysfakcja że nie kupiłem a zrobilem sam. I wyglądało dużo lepiej niz ze sklepu
Ja mam takie emeryckie hobby lubie robic przetwory co roku staram sie miec conajmniej 52sloiki ogorkow(po jednym na kazda sobote roku) i 52 sloiki kompotu po jednym na kazda niedziele roku
Stal-Fun Właśnie te sklepowe czy tam marketowe budżetowe sprzęty są kiepskiej jakości a kosztują nie mało 🙂 a za coś stabilnego i dobrej jakości trzeba zapłacić majątek
madox Dokładnie tak. A pospawane ze szkoda gadać a ja pierwsze co to zwracam uwagę na spawy. Może to takie zboczenie zawodowe 😉ale tak już mam.