Ja hobbystyczne na ten przykład zajmuje się jazda na rowerze Trochę fotografia mi weszła zrobiłem nawet kurs podstawowy zrobić żeby wiedzieć o co kaman w tych pojęciach No i teraz najfajniejsze hobby 😆😆😆 robię nalewki owocowe najlepszą jaką robie to pigwowa
suszi8512 Dasz spróbować tej pigwowki 😉
suszi8512 teraz fajne połączenie, spawanie + umiejętność robienia zdjęć.. Zauważyłem, że wszyscy kupują oczami, później co przychodzi i faktycznie jak wygląda to katastrofa ale na zdjęciu było piękne 😃
Stal-Fun jak Bedzie integracyjne jak najbardziej
suszi8512 Trzymam za słowo 😉
Cyprian Warto mieć zdjęcia swoich prac chociażby po to żeby przyszłym klientom pokazać i zachęcić do swoich wyrobów 👍
Cyprian mam kolegkolegę z autokomisu tam to dopiero sa piękne zdjecia
Stal-Fun robi się robi..
Jak hobby poza pracą to tylko Enduro, idealne na pozbycie stresu
KrisCustoms Chcialbym pojeździć takim sprzętem
Stal-Fun jest w Polsce kilka miejsc gdzie można wypożyczyć taki motocykl i pod okiem doświadczonych instruktorów cieszyć się jazdą i wysokim poziomem adrenaliny😜
KrisCustoms Dobrze wiedzieć
Aktualnie raczej zdrowotnie i rekreacyjnie. Niegdys jazda wyczynowa MTB i szosa😄
Inna z pasji sportowych☺. Trening silowy☺. W wolnych chwilach motywuje do ciezkiego wysilku jako TP☺
JanSienkiewicz Też kiedyś chodziłem a raczej w garazu mialem siłownie.
JanSienkiewicz ja czekam aż otworzą silki 🙂
JanSienkiewicz Widzę na zdjeciu Radosława Słodkiewicza
Stal-Fun Ja pierwszą sztangę zrobiłem z kół zamachowych z malucha i rury stalowej, właśnie wtedy pierwszy raz coś próbowałem spawać żeby to się jakoś trzymało razem 🙂
Cyprian Jak masz kawałek otwartej przestrzeni można zrobić sobie fajną stację na trening. Cykne fotki to Ci podesle jak u siebie wykombinowalem.
Na zdjęciu Bracia Slodkiewicz☺. Ja przerzucilem się z typowego treningu siłowego bardziej na trening dynamiczny typu crossfit i kalistenika. Nadmiar masy mięśniowej raczej mi przeszkadzał☺
JanSienkiewicz Nie wiedzialem ze to brat Radka ale w sumie podobny do niego 😉
JanSienkiewicz Szybciej człowiek się meczy przy wiekszej masie. Kazdy mięsień potrzebuje tlenu.