brumiej Jak podasz adres na mój tel 531384698 to podjadę przybić pionę wracając
brumiej o drzwi nie pytaj 🙂
Stal-Fun no zdrowe to nie jest ale maska z 3m i jakoś idzie 😉
Dzochar91 ludzie spawają aluminium i żyją i to akurat żadna wymówka. @Stal-Fun na pewno jest malarnia która to za Ciebie zrobi tylko tak poprostu Ci łatwiej .
Stal-Fun audi 80
Stal-Fun no w żadnym ale taki ocynk to nie jest to samo . Naciągają tylko ludzi w tych ogłoszeniach że ogrodzenie ocynkowane a to gówno warte
ZU-Met Ja mówię otwarcie że nie cynkuje i klient jak się zgadza to jest wszystkiego świadomy. A jak nie to nie
ZU-Met Może u Ciebie w okolicy ale nie u mnie.
ZU-Met no jasne dobre zabezpieczenie i ogień
ZU-Met Tak tylko większość tych co spawa aluminium to nie wie jakie to świństwo. Nawet nie wiedzą jakie maski zabezpieczenia powinny być.A pseudo firmy Ci tego nie zapewnią. Znam takich co są przed 40 i z przodu zębów nie mają bo spawali aluminium. Spawalem i szlifowalem ocynk więc wiem co to znaczy. Podobne świństwo
Stal-Fun no ok każdy robi jak uważa.
Dzochar91 jak bym miał spawać alu to od razu z tigiem adfloo z nawiewem a jak ktoś chce to proszę bardzo .
Stal-Fun świństwo fakt ale jeśli nie chcesz to nie musisz tego robić. Rynek pracy jest tak duży że idziesz do drugiej trzeciej aż trafisz. Tak gdzie pracowałem nie mieli ze mną łatwo. Jak coś nie grało to tego nie robiłem inni też jak zobaczyli że można się postawic nie dawali sobie w kaszę dmuchać.
ZU-Met No widzisz i sam ocynku nie szlifujesz
ZU-Met Ja z pracy odszedłem bo nie bylo warunków do pracy. Dach dziurawy woda się lała i jeszcze mógłbym wymieniać dużo. Powiedzialem krótko kiedy to zrobicie. Zbywali mnie więc się spakowałem i powiedziałem dowidzenia
Stal-Fun ale szlifowałem i nie mam z tym problemu maska 3m i działasz. Tak samo jak nie muszę dawac śrub nierdzewnych zamiast ocynkowanych galwanicznie a mimo wszystko to robię .
Stal-Fun no i o to chodzi pracy jest dużo można wybierać .
ZU-Met Zawsze jest wyjscie nawet jeśli to jest wyjście przez drzwi 👍
Stal-Fun po co się męczyć
Mosiądzu i alu się nie tyka za żadne pieniądze chociażby był wyciąg i speedglas z nawiewem. Ocynk w ostateczności ale Chińczyki sobie włosy wyrywają by wymyśleć technologie by się wszystko szybko psuło a Wy robicie na wieczność 😃 Bądź jak Chińczyk który myśli o sobie i kolegach by mieli co robić xD
Darko Jeszcze księgowych musimy zatrudnić żeby nam wyceniali technologie aby było szybko i tanio, jak w automotive. A dobry projekt? A na co, po co, komu to potrzebne? 😃