Cyprian Masz jakieś zdjęcia jak to wygląda? Bo mnie pół życia uczyli by spawać tak żeby nie musieć szlifować. Doczołówki oczywiście zostaną potraktowane fibrą ale takie ładne pachwiny zostaną.
Darko zdjęcia pachwin?
Darko Tu masz zdjęcia pachwin
Stal-Fun
Stal-Fun ja bym to zrobil fibra 🙂 Ladne podejscie jest i tylko bziuk i nie ma spoiny. Lamelka mozna wiekszych szkod narobic. Chetnie zobacze jak to po malowaniu wyjdzie.
Cyprian Dzięki to akurat przy moim stoliku którego jeszcze nie umalowalem.
Stal-Fun A proszę 😃 Pomaluj i się chwal 🙂
Cyprian Do proszku chce to dać ale stale coś wymyślam i jakoś zawsze odkładam to. Zastanawiam się jeszcze jaki blat dać 🤔
Darko zależy od operatora szlifierki 🙂 Jeszcze nigdy nie skaleczyłem materiału
Darko To bylo najpierw lamelka a później fibra 100.Wygląda jak by dołki były ale tak się światło odbija
Cyprian He he na poczatku napewno spierdzieliles zeby sie nauczyć 🙂
Darko patrzyłem i słuchałem mistrza szlifierki, wszystkie uwagi warte zapamiętania biorę do serca i się do nich stosuję.
Cyprian 👍👍👍
Cyprian no no 🙂 Jak chuck norris urodziles sie ze szlifierka w reku 😃
Darko Każdy zaczynał swoją przygodę ze szlifowaniem i każdy pewnie choć raz przeszlifowal za bardzo. Grunt to wyciągnąć wnioski z tego i nie popełniać tych samych błędów
Właśnie wrocilem z Lodzi. Nozki dostarczone. Zrobilem ponad 200 km i nie ma zadnej policji. Ludzie tez sie opamietali i maseczki nosi moze jedna czwarta! Brawo. Nie ma zadnego wirusa. Ide robic bo zamowienia spływają! Wieczorem moze cos wrzucę.
Darko wirus jest tylko od stycznia nie od marca 😊
Poszlifowane tylko 36+ Na zdjeciach nie widać ale proszek zakryje. 🙂
14 grudnia 2018r. Pruszków. Proszę zrobić mi balustradę do Świąt. Muszę się przeprowadzić, opuścić mieszkanie. Płacę ekstra. 20 grudnia. Proszę.
I cyk biureczko dla nastolatki 🙂