Stal-Fun To dopiero początek 🙂 Nie wiem czy jedną trzecią wrzuciłem.
Darko No to czekamy
Darko w jaka konstrukcje wsadzales lustro i jakiej grubości? Ja już robiłem dwie opcje takich loftow a tu widzę że jeszcze inny wariant konstrukcyjny. Pochwal się
Darko ło Panie zajebiste niedługo będę na etapie wykańczania swojego domu i właśnie taka kabinę myślałem zrobić jakie szyby dawałeś czy to plexa jak mocowales do podłogi też jest mocowane ? Rozumiem że silikon przy podłodze a jak rozwiazales wylewanie się wody przez drzwi jakaś listwa wiadomo że spadek do odplywu jest ale zawsze wody wyleci dalej 😉 u siebie też cały dom w takim stylu myślę zrobić ale nad drzwiami nawet nie myślałem 😉 super 🤩
Lutek szyba klejona na silikon. Przykryta ramkami które giąłem na krawędziarce. Na progu idzie pół wałek klejony do brodzika. Zrobiłem na próbę żeby zobaczyć jak długo z czarnucha wytrzyma taka kabina.
Ogrodzenia nowoczesne to też nieżły temat. Proste i szybko powstające.Na zdjęciach żaluzja z profili.
Darko Ogrodzenia tego typu bardzo ładne i nie skomplikowane. Gdy pracowalem w firmie ogrodzeniowej ten wzór dopiero wchodził na rynek czyli to będzie jakieś 12 lat temu.
Stal-Fun O Panie to ja dopiero wtedy uczylem sie uchwyt trzymać 🙂
Darko Ha ha dobre uśmiech tygodnia 😁😁😁
Stal-Fun he he to czemu nie lajkujesz? 🙂 Od samego początku fachowcy starszej daty wpajali ze nie jesteś spawaczem tylko uczysz się spawania 🙂 Czasami irytowali tym ale ogolnie bylo to budujące i motywowalo do szybszego opanowania technik spawania by spoina lsnila na biało 🙂
Darko no to fajny rozmiar
Darko Ale takie gadanie jest motywujące ze chcesz iść dalej w tym kierunku i się rozwijać doskonalić umiejętności spawania
Stal-Fun Sporo nie dawało rady. Tu chyba chodzi bardziej o selekcję. Zostają twardziele 💪🙂
Darko Grunt żeby wiedzieć jak do tego podejść
Czasem jak ktoś bardzo marudzi to i pomaluje pistoletem bo 50zl taniej 🙂 Musialem nauczyć się to robić bo kasowali za bardzo w okolicy 🙂
W kowala też zachciało mi się bawić.
Dziś całkiem spoko. 4 nogi do biurek zrobione. Pojechaly do lakierni. Pomalowalem komplet xsow i jechalem właśnie z nimi do Lodzi. Niestety polowka stracila moc i trzeba na serwis. Do dobrze ze udalo sie wrocic. Pojade swoim jutro rano. Przed wyjazdem pospawalem schodki. Szlifować? 🙂
Darko zależy czy będą widoczne spawy. Mega wygląda pachwinka potraktowana lamelką no i oczywiście płaszczyzna z pod fibry 😉
Cyprian Masz jakieś zdjęcia jak to wygląda? Bo mnie pół życia uczyli by spawać tak żeby nie musieć szlifować. Doczołówki oczywiście zostaną potraktowane fibrą ale takie ładne pachwiny zostaną.
Darko zdjęcia pachwin?
Darko Tu masz zdjęcia pachwin