Darko A to co będzie w sklepie? No ja robiłem na kobyłkach to była masakra jedynie barierki jakieś schodowe na OSB jak nie miałem wypalone otwory w słupkach. Ale teraz stołu bym nie oddał nikomu .
ZU-Met stół to wygoda i niech inni starzy wyjadacze mówią co chcą ze nie sprzęt a technika robi zawodnika ale stół to mega wygoda
ZU-Met https://worldofdarko.pl/ Już co nieco porobili i co będzie w sklepie jest w menu 🙂 Będą systemy przesuwne, drzwi przesuwne, stoły stoliki biurka regały konsole lustra blaty dębowe 4cm i 2cm blaty ze spieków kwarcowych, z czasem będą granitowe i z marmuru, nogi loft do stołów stolików biurek konsol regałów łóżka dębowe na stalowych nogach i szafki nocne do nich. To tak na początek 🙂
Darko bravo Ty 👍💪
Darko całkiem spory asortyment🙂 w ile osób robisz ?
Darko Kiedy strona rusza?
ZU-Met sam 🙂
Darko to podzowiam samemu to wszystko ogarnąć to kosmos 🙂
ZU-Met Ja robię tylko metal a resztę zamawiam 🙂 Po znalezieniu odpowiednich dostawców innych rzeczy jeszcze sporo może zostać dla mnie 🙂 Zdjęcia produktów mają być w tym tygodniu. Zobaczymy jak się chłopaki wyrobią. Napewno wrzucę jak będzie premiera 🙂
Darko No ja też tylko metal w większości właśnie robię same nogi a klient blaty ale robiąc całość właśnie więcej zostanie bo dużo osób szuka gotowy produkt
ZU-Met Ale też szukają osobno nogi i blaty bo wiedzą że jest taniej.
Dostałem zdjęcia od klientki gdzie montowałem drzwi i robiłem witrynę na alkohole podświetlana ledami. Mieszkałby 🙂
Darko Bardzo ładnie.
Darko Oj tak ale nie wszyscy mogą mieć taką witrynę bo sok jabłkowy po Jack Daniels tak ładnie nie wygląda 🤣
Darko Masz może zdj jak wykonałeś podświetlenie
Darko ale trzeba przyznać zajeb.iście się komponuje do wystroju 🔥mieszkałby.
Dzochar91 Mam tylko takie. Ledy są w listwach Alu przykrecane do każdej półki od spodu. Kabel ukryty w profilu pionowym.
Darko W tym salonie jakoś mniej okazałe wygląda🙂 w warsztacie to taki kolos🙂
Darko Maja ludzie pieniądze 🤣
ZU-Met Zdj od dołu zrobione, złudzenie
ZU-Met w tym domu tylko salon i kuchnia mają 120 metrów powierzchni 😃 Więc co to taka szafeczka 😆
ZU-Met nooo ale złudzenie, ja myślałem, że ona ma z 4m do salonu z antresola i sufitem do poddasza, a ona ma 2.5m, to cena 30k za nią to piękny zarobek 🙂