Cyprian Dzięki to akurat przy moim stoliku którego jeszcze nie umalowalem.
Stal-Fun A proszę 😃 Pomaluj i się chwal 🙂
Cyprian Do proszku chce to dać ale stale coś wymyślam i jakoś zawsze odkładam to. Zastanawiam się jeszcze jaki blat dać 🤔
Stal-Fun ja bym to zrobil fibra 🙂 Ladne podejscie jest i tylko bziuk i nie ma spoiny. Lamelka mozna wiekszych szkod narobic. Chetnie zobacze jak to po malowaniu wyjdzie.
Darko zależy od operatora szlifierki 🙂 Jeszcze nigdy nie skaleczyłem materiału
Darko To bylo najpierw lamelka a później fibra 100.Wygląda jak by dołki były ale tak się światło odbija
Cyprian He he na poczatku napewno spierdzieliles zeby sie nauczyć 🙂
Darko patrzyłem i słuchałem mistrza szlifierki, wszystkie uwagi warte zapamiętania biorę do serca i się do nich stosuję.
Cyprian 👍👍👍
Cyprian no no 🙂 Jak chuck norris urodziles sie ze szlifierka w reku 😃
Darko Każdy zaczynał swoją przygodę ze szlifowaniem i każdy pewnie choć raz przeszlifowal za bardzo. Grunt to wyciągnąć wnioski z tego i nie popełniać tych samych błędów
Właśnie wrocilem z Lodzi. Nozki dostarczone. Zrobilem ponad 200 km i nie ma zadnej policji. Ludzie tez sie opamietali i maseczki nosi moze jedna czwarta! Brawo. Nie ma zadnego wirusa. Ide robic bo zamowienia spływają! Wieczorem moze cos wrzucę.
Darko wirus jest tylko od stycznia nie od marca 😊
Poszlifowane tylko 36+ Na zdjeciach nie widać ale proszek zakryje. 🙂
14 grudnia 2018r. Pruszków. Proszę zrobić mi balustradę do Świąt. Muszę się przeprowadzić, opuścić mieszkanie. Płacę ekstra. 20 grudnia. Proszę.
I cyk biureczko dla nastolatki 🙂
Projekt laweczka prawie ukonczony. Lecz oglaszam wszem i wobec. Nie samą robota czlowiek zyje. Jadę na ryby.
No i fajnie.
Pierwszy.
Rok 2017. Początek firmy. Profil 80x20x2 walcowany w ten sposob. Elegancko wyszło Rok 2019 pazdziernik. Wziąłem podobne zlecenie. Na 5m, ugięcia 380mm. Łamało ściankę od wewnątrz. Stwierdziliśmy że zapadnięte ścianki dlatego nie da rady. W okolicy wszędzie taki sam.