Darko Masz tego trochę 👍
Stal-Fun To dopiero początek 🙂 Nie wiem czy jedną trzecią wrzuciłem.
suszi8512 Stół jest niezly bo 1500 x 3000 mm. Troche na niego wchodzi. A jak dalej za malo to podstawiam drugi 3000 x 1500 🙂 Tylko juz nie systemowy.
Darko no to fajny rozmiar
Darko No to czekamy
Darko w jaka konstrukcje wsadzales lustro i jakiej grubości? Ja już robiłem dwie opcje takich loftow a tu widzę że jeszcze inny wariant konstrukcyjny. Pochwal się
Darko ło Panie zajebiste niedługo będę na etapie wykańczania swojego domu i właśnie taka kabinę myślałem zrobić jakie szyby dawałeś czy to plexa jak mocowales do podłogi też jest mocowane ? Rozumiem że silikon przy podłodze a jak rozwiazales wylewanie się wody przez drzwi jakaś listwa wiadomo że spadek do odplywu jest ale zawsze wody wyleci dalej 😉 u siebie też cały dom w takim stylu myślę zrobić ale nad drzwiami nawet nie myślałem 😉 super 🤩
Lutek szyba klejona na silikon. Przykryta ramkami które giąłem na krawędziarce. Na progu idzie pół wałek klejony do brodzika. Zrobiłem na próbę żeby zobaczyć jak długo z czarnucha wytrzyma taka kabina.
Ogrodzenia nowoczesne to też nieżły temat. Proste i szybko powstające.Na zdjęciach żaluzja z profili.
Darko Ogrodzenia tego typu bardzo ładne i nie skomplikowane. Gdy pracowalem w firmie ogrodzeniowej ten wzór dopiero wchodził na rynek czyli to będzie jakieś 12 lat temu.
Stal-Fun O Panie to ja dopiero wtedy uczylem sie uchwyt trzymać 🙂
Darko Ha ha dobre uśmiech tygodnia 😁😁😁
Stal-Fun he he to czemu nie lajkujesz? 🙂 Od samego początku fachowcy starszej daty wpajali ze nie jesteś spawaczem tylko uczysz się spawania 🙂 Czasami irytowali tym ale ogolnie bylo to budujące i motywowalo do szybszego opanowania technik spawania by spoina lsnila na biało 🙂
Darko Ale takie gadanie jest motywujące ze chcesz iść dalej w tym kierunku i się rozwijać doskonalić umiejętności spawania
Stal-Fun Sporo nie dawało rady. Tu chyba chodzi bardziej o selekcję. Zostają twardziele 💪🙂
Darko Grunt żeby wiedzieć jak do tego podejść
Czasem jak ktoś bardzo marudzi to i pomaluje pistoletem bo 50zl taniej 🙂 Musialem nauczyć się to robić bo kasowali za bardzo w okolicy 🙂
W kowala też zachciało mi się bawić.
Dziś całkiem spoko. 4 nogi do biurek zrobione. Pojechaly do lakierni. Pomalowalem komplet xsow i jechalem właśnie z nimi do Lodzi. Niestety polowka stracila moc i trzeba na serwis. Do dobrze ze udalo sie wrocic. Pojade swoim jutro rano. Przed wyjazdem pospawalem schodki. Szlifować? 🙂
Darko zależy czy będą widoczne spawy. Mega wygląda pachwinka potraktowana lamelką no i oczywiście płaszczyzna z pod fibry 😉
Cyprian Masz jakieś zdjęcia jak to wygląda? Bo mnie pół życia uczyli by spawać tak żeby nie musieć szlifować. Doczołówki oczywiście zostaną potraktowane fibrą ale takie ładne pachwiny zostaną.