W tym konkursie przygotowaliśmy nagrody w postaci aż 300 Smyczy Forum.GPPH.pl, dla użytkowników, którzy chcieliby ją mieć🏆
KAŻDEGO UŻYTKOWNIKA, który chce dostać Smycz Forum.GPPH.pl, prosimy o zgłoszenie się w odpowiedzi pod tym postem pisząc „Chcę dostać Smycz Forum.GPPH.pl”😎
Po dopisaniu do listy wyślemy do Ciebie email (na adres, który podałeś przy rejestracji na Forum) z prośbą o dane do wysyłki. Nasze wiadomości będą wysyłane z adresu marketing@gpph.pl - jeżeli ktoś poprosi o Twoje dane z innego adresu mailowego, prosimy o zignorowanie tej wiadomości i poinformowanie nas o tym fakcie.
Po dopisaniu do listy wyślemy do Ciebie email (na adres, który podałeś przy rejestracji na Forum) z prośbą o dane do wysyłki.
Nasze wiadomości będą wysyłane z adresu marketing@gpph.pl - jeżeli ktoś poprosi o Twoje dane z innego adresu mailowego, prosimy o zignorowanie tej wiadomości i poinformowanie nas o tym fakcie.
Lista Użytkowników, do których już trafiła Smycz GPPH w ramach tego konkursu:
GPPH dołączył 21 lutego Do rangi jeszcze mi daleko
GPPH super smycz może uda mi się wygrać bardzo dobrze będzie pasować do kubka który już mam😁😎
GPPH ja byłem zarejestrowany 21.02.2020 🙂
Hmm... Chyba pierwszy miałem najwyższą rangę... 😅🤔
Cyprian Mogło tak być...😎 I tak było! 😃
Cyprian Wiemy to obserwujemy Cię 😉
suszi8512 W tym konkursie Smycz otrzymują wszyscy użytkownicy, niezależnie od tego, którą rangę posiadają!😎👌
GPPH czy się kwalifikuje na smyczke?
Czy kwalifikuje się do otrzymania smyczy?
Stal-Fun suszi8512 Tak, oczywiście - ta informacja jest zawarta w tym temacie🙃 kwalifikuje się KAŻDY użytkownik portalu😎 Wystarczy tylko w odpowiedzi do tego tematu wyrazić chęć posiadania Smyczy GPPH🤓
GPPH Jestem chętny na smycz GPPH
Jestem chętny na smycz
To ja też też się łapę chętny 😉 🤩
Oczywiście tez jestem chętny na smyczkę.
bedzie pierwszy gadżet GPPH 😊😊
Jestem chętny 😉
Chętnie 🙂
Również chętnie przygarnę
Fajne konkursy smycz przydatna ale za mało czasuy ostatnio na śledzenie forum🙂
Chętnie przygarnę 🙂
Może i mi się uda otrzymać smycz będzie ładnie się prezentować wraz z kubkiem 😉
Elegansio, właśnie takiej smyczki potrzebowałbym do kluczy od garazu!