Stal-Fun o to to na balon talon 😂😂😂
Dzochar91 fajna sprawa zamawiasz rozmiar jaki cie interesuje robisz baniak który możesz ogrzewać wodą para lub jeśli masz taką potrzebę możesz go chłodzić
suszi8512 i to ma sens
suszi8512 No jasne, widziałem zbiorniki które są ogrzewane przez przyspawana połówkę rury wokół walca. Rura jest cięta na pół laserem a później walcowana i spawana ale to kilometry spoiny 😅
Dzochar91 my robimy coś podobnego jak wyżej tylko tłoczymy te otwory a potem zaspawujemy z drugą blacha ale rury jeszcze nie stosowaliśmy
Sobota na warsztacie i wpadło trochę materiału do cięcia Oczywiście będą stoły jeden duży drugi mały
Wersja druga poprawiona w pierwszej wersji kolega zapomniał o otworach na palce gumowe
suszi8512 Elegandzka robota 💪
suszi8512 Jakąś fermę ma ten znajomy że mu obieraczka potrzebna ?
AkamanoxD dzięki normalnie godzinka i zrobione
suszi8512 co to będzie?
AkamanoxD no ten odbierak na kurczaki czy jakoś tak
AkamanoxD Byko już co to będzie, skubarka
suszi8512 ciekawie ciekawie Ci powiem 🤔
Dzochar91 pierwszy raz takie coś widzę, ciekawi mnie działanie tego 🤔
AkamanoxD Naped koła, gumowe palce, zraszanie, tak w skrócie. Reszta Na YT
Dzochar91 dzięki 💪
Dzochar91 dokładnie tak
ZU-Met Jak masz nawet własne kury to się opłaca. Kuzyn zrobił przy ilości do 40szt różnego ptactwa przez cały rok bo przyspiesza pracę oraz się tak nie męczy człowiek Na fermach to są troszkę większe kalibry 😅
ZU-Met nie wie gość zamawia to się robi
Dzochar91 Tez mamy swoje kury ale mało kto chce je jeść bo rosół za tłusty i jakoś sklepowe lepiej smakują 🤣
ZU-Met sklepowe szybciej się pieką i więcej antybiotyków mają
ZU-Met Ja tam lubię kaczusie z piekarnika z jabłkami i żurawiną 😉 a co do rosołu to zawsze można dodać innego pltaka 😁