Stal-Fun dla mnie są w pożądku w porównaniu do wcześniejszych delta plus miałem to były buty jak za karę ciężkie masywne i stopy piekły po 8 godzinach o innych organoleptycznych walorach nie mówiąc
suszi8512 ja musze kupić na próbę te adidaski z noskami
suszi8512 👍
Cyprian miałem urgenty letnie Ala Adidas cena do jakości wporzo komfort noszenia też ok
U mnie dzisiaj takie przęsełka Brama już poszła do proszku na czarno
suszi8512 fajny i wygodny to wzór do roboty ale plecy bolą 😛 My teraz na warsztacie mamy zrobiona furtkę 1540x1000 i dwa skrzydła 1540x2080 wypełnione 12 profilami 100x20x2... Taki kloc że we dwóch jest co dźwigać
suszi8512 Super robota. Nie ma u was profili ze szwem od spodu?
suszi8512 jaki koszt proszku na taką bramę
Cyprian tu też jest co dźwigać brama poszła z profila 3mm tu przęsła trochę odchudzone bo z 2 mm Szwagier nie oszczedzal na materiale 😉
Darko nie wiem nie ja kupowałem material
suszi8512 Jak jest szew na wąskiej ściance to do dołu dajesz i nie widać po malowaniu
suszi8512 czasem i u mnie taki tylko. Chociaz elegancko wszystkie od wewnatrz 🙂
Darko zależy, nie zawsze znajdziesz profile ze szefem od dołu. Z jednego składu raz biorę takie raz takie
Darko i tak proszek zakryje
Cyprian jak zaczynalem w 2017 to profile były piekne. 80 x 20 x 2 mozna bylo ladnie w łuk wyciąć na balustrade. Teraz nje ma szans. Scianki pozapadane. Łamie zamiast wyginac.
Darko z 2 ścianką ? z 1,5 się zgodzę ale w przypadku 2 ścianki jeszcze nie miałęm problemów
Cyprian z 1,5 to zawsze sie lamaly. Spróbuj wygiac. Ja zjezdzilem wszystkie sklady w okolicy. Zaden sie nie nadawal.
Darko Giąć czy walcować ? Bo jak gniesz w jednym punkcie to i ściankę 3 mm załamiesz, jeśli walcujesz to widocznie źle to robisz.
Cyprian walcowac! Nie giac.
Cyprian jak uda Ci sie to zrobic to jade po kilkanascie sztuk.
Darko To musisz za ostry promień robić bo ja walcuję i 15x15x1,5 i nic się nie łamie