Dzochar91 ja filmowałem w nocy ostatnio
No i latareczka czoloweczka robi robote - montaż okna po nocy
Cyrkulatka poskładana, nowa tarcza Nowy włącznik i nowy-używany silnik-można ciąć opał
suszi8512 a osłona na paski gdzie?? 😀
suszi8512 może zrób jakaś osłonę na silnik albo do wiórów bo dużo pójdzie na silnik . No i przydało by się jak Boguslaw na paski jeszcze .
Boguslaw jak to gdzie, osłona zazwyczaj gdzieś z boku leży.
ZU-Met coś tam się doklei jeszcze narazie uruchomiłem bo ojciec kiedyś zrobił spalił silnik i nie uruchamiał jej ponownie
Dreyse_r BHP? Nie słyszałem 😃
Darko Bezpieczeństwo hamuje pracę 🤣
suszi8512 no ja też robiłem dla siebie chyba 2017 jak od razu nie zrobiłem to dziś ani tyle 😁 co gorsza nawet miałem blachę perforowana przygotowana tylko spawanie
Dzochar91 no właśnie kolega mówił że klin rozporowy już 20 lat montuje
Osłony to się ściąga a nie zakłada 😁😁😁😁😁
Hipcio krańcówki też😉. Najczęściej na trytytki się blokuje.
Hipcio później cyk podnosisz dłoń w klubie i kelner od razu wie że trzy duże piwa i 2 małe 😁😁
suszi8512 jak mu deska w głowę albo w kciuka odbije to szybko zamontuje 🤣
Boguslaw Boguś montuje go już 20 lat a trochę drzewa pociął jak to on mówi zawsze jutro...
Boguslaw no ja znam ziomka dobrego spawacza co nie miał osłony oraz pracował bez okularów w domu po robocie, podczas cięcia wyjebalo mała drzazge w oko i niestety nie udało się uratować. I w ciągu jednego dnia stajesz się inna osoba 😐
Dzochar91 przykre, chwilą nieuwagi
Ulubione króćce do spawania najlepsze miejsce przy wyobleniu dennicy w zwykłej masce nie dojrzysz czy dobrze idzie
suszi8512 ale Ty dajesz radę przecież 😀
Boguslaw no jakoś trzeba modzić