Dzochar91 nie wiem nie mój projekt ja tylko ramiona robiłem i nie zagłębiałem się w specyfikacje
suszi8512 nie no spoko 😉 tak tylko pytam bo ogólnie Ori to są wytrzymałe znajomy ciąga takim drewno z lasu dłużyce i nie ma lekko
brumiej no roboty jest dość sporo
Dzochar91 domyślam się że w lesie nie ma lekko ten ma być do lekkich prac koło domu
Amba fatima był dach i dachu nima U mnie taka trochę hybryda powstaje stary drewniany o murowany dom łączy się z nową dobódowką A nie czekaj jakiś dach jednak jest
suszi8512 i co obmurujesz drewniaka i go zburzysz czy się połączysz dachem jak ja robiłem u siebie?
ZU-Met łączę wszystko dachem zwłaszcza że drewniak jest o murowany i żal go burzyć skoro przestał ponad 50 lat
ZU-Met dach bedzie czterospadowy Majster się śmieje ze największą chałupa we wsi teraz będzie😉
brumiej Ale tak się nie zakopałeś, dwie pełne gruszki go wyciągały i ledwo radę daly
Boguslaw miałem znajomego (nie zyje już też przez gruszkę ) który na jednym łuku poszedł na bok był długo znanym który położył 😁
suszi8512 ja mam w literę L bo do drewniaka 7x11 dostawilem 4x6.5.
ZU-Met to u mnie drewniak 8x13 i dostawka 6x13
suszi8512 ja dłuższego nie miałem za bardzo miejsca. Parterowka będzie czy jeszcze poddasze dojdzie?
ZU-Met na nowej części będzie prawdopodobnie dwa pokoje i lazienka
suszi8512 no ja mam w projekcie 3 pokoje i mała łazienka
Szkielet już stoi
suszi8512 elegancko, pogoda sprzyja
suszi8512 pięknie
suszi8512 extra ale jak sobie przypomnę jak to było u mnie ile pracy to masakra😁
Dzochar91 no majster zamówił pogodę na cały miesiąc
Boguslaw 👍
suszi8512 czym kryjesz blacha czy cus innego?