Stal-Fun co innego urwać z umówionej kwoty gdzie się na to zgadzasz a co innego nie zapłacić bo mu się drogo wydaje.
ZU-Met nie no co Ty, eternit to średniowiecze jakieś. Zawsze mówię że mam już kilka paneli na balkonie w bloku.
Dzochar91 jak mam chwilę czasu to mówię że chętnie i później taka niechęć w głosie że jednak nic z tego nie będzie 🤣
Będzie grzany płaszczyk i pompowanko
Biały najlepszy czasem się uda
suszi8512 A takie byś umieł po spawieć goście to we dwech spawieli jeden z zewnątrz drugi wewnątrz gaz trzymał na szczelność a tylko woda tam będzie
Boguslaw tak umialbym Gaz trzymał w środku nie na szczelność tylko na osłonę - wypełnienie spoiny co by zuzel w środku nie został Robimy takie rzeczy dużo spawamy w tandemie
suszi8512 o widzisz pojaśniłeś pan temat tzn Suszi też uczy 👍
Tym razem grzany płaszcz ale w innej wersji
suszi8512 bajer Panie
suszi8512 na jakiś rolkach to masz czy musisz skakać?
suszi8512 można oczopląsu dostać od tych dziurek. Jest kawałek zbiornika. Powodzenia oby szybko poszło 😁👍🔥
Boguslaw na czekoladę do jednej ciastkarskiej firmy musi być grzane 😉
ZU-Met na roleczkach panie kręci się dookoła 😁
suszi8512 tak właśnie myślałem. Fajna robota ale tyle sztuk to chyba do znudzenia już ?
ZU-Met akurat dla mnie spoko stanę sobie na taki zbiornik i jest co robić teraz jeszcze szczelność trzeba zrobic
suszi8512 ile taki zbiornik robisz?
ZU-Met ogólnie tak że 3 tyg że wszystkim do 5tyg
Hipcio to jest mały zbiornik Ten jest akurat troszkę wiekszy
suszi8512 i macie park maszynowy że całość u się nie czy tylko składanie w całość?
ZU-Met mamy park maszynowy walce laser tokarki itd.