Cyprian Dobre buty podstawa. Polecam Atlas drogie ale są mega wygodne i noga się nie poci
Stal-Fun buty muszą być wygodne... Ciężko dobrać mi wygodne buty z rozmiarem 45 😬
Stal-Fun ja mam PPO Strzelce opolskie nawet wygodne
Cyprian To mamy taki sam rozmiar he he 😁
suszi8512 Slyszałem o nich kilka osób je polecało
Stal-Fun dla mnie są w pożądku w porównaniu do wcześniejszych delta plus miałem to były buty jak za karę ciężkie masywne i stopy piekły po 8 godzinach o innych organoleptycznych walorach nie mówiąc
suszi8512 ja musze kupić na próbę te adidaski z noskami
suszi8512 👍
Cyprian miałem urgenty letnie Ala Adidas cena do jakości wporzo komfort noszenia też ok
U mnie dzisiaj takie przęsełka Brama już poszła do proszku na czarno
suszi8512 fajny i wygodny to wzór do roboty ale plecy bolą 😛 My teraz na warsztacie mamy zrobiona furtkę 1540x1000 i dwa skrzydła 1540x2080 wypełnione 12 profilami 100x20x2... Taki kloc że we dwóch jest co dźwigać
suszi8512 Super robota. Nie ma u was profili ze szwem od spodu?
suszi8512 jaki koszt proszku na taką bramę
Cyprian tu też jest co dźwigać brama poszła z profila 3mm tu przęsła trochę odchudzone bo z 2 mm Szwagier nie oszczedzal na materiale 😉
Darko nie wiem nie ja kupowałem material
suszi8512 Jak jest szew na wąskiej ściance to do dołu dajesz i nie widać po malowaniu
suszi8512 czasem i u mnie taki tylko. Chociaz elegancko wszystkie od wewnatrz 🙂
Darko zależy, nie zawsze znajdziesz profile ze szefem od dołu. Z jednego składu raz biorę takie raz takie
Darko i tak proszek zakryje
Cyprian jak zaczynalem w 2017 to profile były piekne. 80 x 20 x 2 mozna bylo ladnie w łuk wyciąć na balustrade. Teraz nje ma szans. Scianki pozapadane. Łamie zamiast wyginac.
Darko z 2 ścianką ? z 1,5 się zgodzę ale w przypadku 2 ścianki jeszcze nie miałęm problemów
Cyprian z 1,5 to zawsze sie lamaly. Spróbuj wygiac. Ja zjezdzilem wszystkie sklady w okolicy. Zaden sie nie nadawal.
Darko Giąć czy walcować ? Bo jak gniesz w jednym punkcie to i ściankę 3 mm załamiesz, jeśli walcujesz to widocznie źle to robisz.