Lutek Jak coś to chętnie wezmę jedno.Fajne zakupy zarobiłeś.Ile za Ws-15 dałeś?
Stal-Fun z tego co wiem to kupuje się je parami wlasnie. Dlatego myślę że to na frezarki ale nie wiem. Ws-15 tanie nie było ale stan idealny długo szukałem i oglądałem ta jest z warsztatów szkolnych dałem 2.5k. a imadła nie wiem do końca ile wycenić
Lutek Szkoda że to są pneumatyczne bo chętnie bym wziął jedno od Ciebie.Od jakiegoś czasu rozglądam się właśnie za imadłem do Ws15
Stal-Fun to ja do ws-15 kupiłem imadło na mimośrodzie tylko muszę rozkręcić oczyścić nasmarować itp. tylko jak zawsze czasu brakuje.
Stal-Fun one działają normalnie jak zwykle maszynowe ale można podłączyć właśnie nie wiem co hydraulikę lub pneumatykę nie znam się 😉 chociaż do ws-15 zdecydowanie za wielkie
Lutek Ok dzięki
Lutek wygląda bardziej jak temat dla @Grzegorzbr2
liteq o tym samym pomyślałem, jemu sie może akurat przyda.
Lutek to przecież masz je wycenione po 1200zl na olx 😉
Dzochar91 ale to moja wycena 😉 chciałbym usłyszeć opinie innych może cena przesadzona 😉
Lutek to jak się się nie sprzedały jeszcze to rynek już zweryfikował... 😁 bo to sprzęt do dużej maszyny, grubej roboty.
Dzochar91 no wiadomo że takie imadło potrzebują odpowiedniego klienta
Blat z dostawkami skręcony można pakować na busa i do klienta 😉
Lutek te nogi to z jakiegoś szablonu docinasz czy gotowe kupujesz?
Lutek piękne 👍
Lutek jakie tu profile do przedłużenia stosowałeś?
ZU-Met kiedyś docinalem teraz kupuję z pancerpol na olx się ogłaszają i na FB
W oczekiwaniu na zawiasy 😎
Lutek to jakiś barek na alko?
ZU-Met a może na narzędzia Tobie tylko alko w głowie 🤣🤣🤣
Boguslaw Ja to akurat ostatni do alkoholu ale fakt. Ale patrząc na twórczość @Lutek to szafek raczej nie robi 🙂
ZU-Met Szafka dla znajomego. Ogólnie chyba 3raz w ciągu 6lat robię szafkę więc rzadko 😉