Lutek bajka 👍
Lutek Nie lubię tych pająków, roboty od groma a kasowo też za bardzo nie chcą płacić.
ZU-Met zawsze narzeka 🤣
ZU-Met Ja za 2 tysiące zgodziłem
Stal-Fun No to bądź mądry i znajdź klienta jak na allegro za 1400 😅
ZU-Met 1400 to i tak dobrze poszukaj na allegro nawet za 600 wystawiają jakieś skręcane na śruby na stopkach i zdjęcia w opiniach a tam jedną nogą że 20mm w górze na stopce i pozytywny komentarz także wszystko ma swojego klienta.
ZU-Met Do mnie jakoś sam się zgłosił i nie mówił że za drogo.
Lutek No ja robiłem za 1500 to masakra. Spawania i szlifowania pół dnia. Tylko ja bez stopek idealnie plaski .
ZU-Met ja też nie robię na stopkach dla mnie to słabo wygląda jak nowa od stołu duża i stoi w powietrzu na małym kółeczku. Najszybciej mi się udało w 2.5h zrobić najgorzej jak ściągnie i się buja i trzeba kombinować
Lutek Ja właśnie jak robiłem to stopki zaślepki spawam jak mam cały złożony. Górę spawam przed a dół już na stole. I nawet jak jest te 2 czy 3mm to zalejesz bez problemu.
ZU-Met robiłem tak na początku później zaczolem najpierw deklowac profile dolne potem składać w formie znaczy dystanse żeby teZ sam kąt zachować i wychodzi najczęściej idealnie
Lutek Deklowanie przed jest duzo wygodniejsze faktycznie. Teraz robilem pająka X to przy spawaniu lekko go ściągnęło. Ale pasem te 2mm dało radę podciągnąć i wyszło idealnie.
A tu taki takie coś z prętów fi12mm
Lutek pięknie 👍
Lutek Wygląda ładnie 😉👍 poproszę o zdjęcie po proszku 😉
DenisMachnik będzie pod koniec tyg 😉 ale słaby kolor bo 1036 ze złotego ładniejszy inny dwa razy droższy ale dużo ladniejszy. Też wstawię dla porównania trochę tego będzie na koniec tyg
ZU-Met ten zloty ładny to gold 92?
Lutek wiesz co mie wiem ale jakis z perłą. Nie jest to zwykły ral tylko jakis z literka M czy tam N. Mówię zloty ten co zawsze,🤣
ZU-Met no ja wiem że nie ral ja kupuję z farby 24 golf 92 tak samo wygląda na słońcu widać jakby z brokatem byl. Ładny ale drugie tyle kosztuje co zwykły z rala 😉
Lutek No moze i tak ale mówił na pewno inny a nie 94. Drożej trzeba liczyć za zloty i tyle a ten chociaż do złotego podobny a nie oliwkowy jak chyba 1027.