Boguslaw Z krówkami ale ostatnio przy większym zamówieniu była czekolada 😉🙂
Stal-Fun miałem dużo firm ale jednak Amada bije wszystkie o głowę. Najczęściej to w miejscu zgrzania były przerwy albo przeskok z zęba 6/10 albo 14/11 zależy jakie kupiłem.
ZU-Met Mialem to samo z innymi producentami. Arntza sobie chwalę
Nowe zakupy 😉
Pany wpadły mi w ręce w tamtym roku dwa imadła polskiej produkcji, leżaki magazynowe, nigdy nie używane. Widać po stanie pjpc 125. Prawie 46kg jedno, są to hydrauliczne albo pneumatyczne. Jak dla mnie za wielkie, szkoda ich nawet do mojej roboty 😉 na jakąś frezarkę pewnie by pasowaly. Lekko chodzą no stan idealny. 😉 może byłby ktoś zainteresowany kupnem jak również pomógł je wycenic. Zdjęcia poniżej
Lutek Jak coś to chętnie wezmę jedno.Fajne zakupy zarobiłeś.Ile za Ws-15 dałeś?
Lutek to przecież masz je wycenione po 1200zl na olx 😉
Stal-Fun z tego co wiem to kupuje się je parami wlasnie. Dlatego myślę że to na frezarki ale nie wiem. Ws-15 tanie nie było ale stan idealny długo szukałem i oglądałem ta jest z warsztatów szkolnych dałem 2.5k. a imadła nie wiem do końca ile wycenić
Lutek Szkoda że to są pneumatyczne bo chętnie bym wziął jedno od Ciebie.Od jakiegoś czasu rozglądam się właśnie za imadłem do Ws15
Stal-Fun to ja do ws-15 kupiłem imadło na mimośrodzie tylko muszę rozkręcić oczyścić nasmarować itp. tylko jak zawsze czasu brakuje.
Stal-Fun one działają normalnie jak zwykle maszynowe ale można podłączyć właśnie nie wiem co hydraulikę lub pneumatykę nie znam się 😉 chociaż do ws-15 zdecydowanie za wielkie
Lutek Ok dzięki
Lutek wygląda bardziej jak temat dla @Grzegorzbr2
liteq o tym samym pomyślałem, jemu sie może akurat przyda.
Dzochar91 ale to moja wycena 😉 chciałbym usłyszeć opinie innych może cena przesadzona 😉
Lutek to jak się się nie sprzedały jeszcze to rynek już zweryfikował... 😁 bo to sprzęt do dużej maszyny, grubej roboty.
Dzochar91 no wiadomo że takie imadło potrzebują odpowiedniego klienta
Blat z dostawkami skręcony można pakować na busa i do klienta 😉
Lutek te nogi to z jakiegoś szablonu docinasz czy gotowe kupujesz?
Lutek piękne 👍
Lutek jakie tu profile do przedłużenia stosowałeś?
ZU-Met kiedyś docinalem teraz kupuję z pancerpol na olx się ogłaszają i na FB