[Blog] |Lutek| Furniture - A to moje wypociny ;)
Moje nogi 4 generacji wyposazone są w zaślepki plastikowe od spodu by nie rysowaly podłogi i wkręty też są zaslepione. A wyglada to tak
Pierwszy stolik z tym patentem juz pojechał. Bez zadnych mocowań między konstrukcją i nic sie nie wyszczerbi od takiego wkrecika
Dziś taki regał pewnie i tak we wtorek dopiero skończę trzeba kończyć na dziś
suszi8512 pewnie, że lepiej. Ja mam wyliczony zestaw od nich za +40tys brutto ale poki co muszę się skupić na elementy, które na luzie zmieszczą mi się na tym stole. Nie lubię pół środków. W tym wypadku niby to i pół środek lecz pełny zestaw pod konkretne roboty jakie mamy cały czas, przyszlosciowo chce 3000x1500 + 2x 1500x1480 + 6 razy szerokie przedłużki aby zrobić zestaw pod lofty jakie najczęściej nam się trafiają bądź na luzie ogarnąć światło 6m do przesuwnej bramy.
Lutek jakiej wysokości przeważnie robisz stolik bo moja siostra zażyczyła sobie 60-70cm wysokości ale jak na moje to strasznie wysoko. wymiary to 60x60x60 Plus blat 2-3 cm i sam nie wiem jak to będzie wyglądać.
Cyprian , Stal-Fun , suszi8512 , Lutek , Darko Kładziecie spoiny pachwinowe w takich realizacjach?
Jeśli tak to jeśli wychodzą słabo czym je szlifujecie ?
u mnie jedna wyglada ok ale druga już nie bardzo
oraz czemu używacie do szlifowania spoin?