PiotrekZawodny Zobaczymy co będzie na targach w Kielcach.
Stal-Fun oczywiście że tak zrobię A jeszcze jedno pytanie jaka jest różnica między cormak HBS210 A BS170G? Szczerze ja nie widzę żadnej poza oznaczeniem?
suszi8512 Zdjecie pierwsze hbs210 drugie bs170 g roznice sa niewielkie
Stal-Fun w sumie dopatrzylem się tych różnic Ale to w zasadzie kosmetyka jak sterowanie ręczne inny pulpit sterujący Waga i rozmiar podstawy jeśli się nie myle
suszi8512 Na Twoim miejscu brałbym hbs210 bo jednak ma wiekszy zakres cięcia. Lub 712 sw ale ta jest bardzo niska i przy wiekszej ilości cięcia to cię plecy rozbolą. Chyba ze dorobisz sobie podstawę do niej. Jak coś wiecej chcesz wiedzieć to napisz do mnie na priv na messenger lub zadzwon 661923545
Stal-Fun no właśnie tak się czaję miedzy tymi dwoma chociaż w 712 nie podoba mi się mocowanie wyłacznika krancowego a mianowicie to ze jest przykrecony na wylot do tuby siłownika
Stal-Fun Jak coś wiecej chcesz wiedzieć to napisz do mnie na priv na messenger lub zadzwon 661923545
W jakich godzinach będzie odpowiednio
suszi8512 No tak ma niestety
suszi8512 mnie się a krańcówka upierniczyła przy trzecim cięciu
suszi8512 Pisz lub dzwon kiedy chcesz
bartekj3 ale w tym modelu 712sw?
suszi8512 dokładnie. Ogólnie po 18 miesiącach mam ochotę oddać na złom
bartekj3 no i jest dylemat. Chyba bedzie bs 170g
Taśmowa
No i dylemat został rozwiązany Miało być BS 170 G Ale jak Żona zobaczyła na żywo to powiedziała że absolutnie nie i kazała kupić to Jako że warsztat jest mały i potrzebuje mobilności na razie dołożyłem kółka Docelowo trochę obnize podstawę i dorobie rolki na materiał
suszi8512 Taka jak moja. Owocnej pracy.
suszi8512 niech służy bezawaryjnie 😀
Stal-Fun no już robi robote
suszi8512 No przecież nie kupiłeś po to zeby patrzeć na nią 😁
Stal-Fun a znam takich co tak mają ze jak kupi to potem tylko stoi i się na maszynę przygląda 😉
W sumie nie głupie, żeby z żoną jechać na takie zakupy, wtedy sama zobaczy z czego cena się bierze i sama ma ochotę na lepsze 😃
PiotrekZawodny no pojechała przy okazji i jak sobie porownala modele to stwierdziła że większa będzie lepsza co bym zaraz nie marudził ze na mniejszej nie da się czegoś uciąć Dla mnie takie zakupy ok