suszi8512 No tak ma niestety
suszi8512 mnie się a krańcówka upierniczyła przy trzecim cięciu
bartekj3 ale w tym modelu 712sw?
suszi8512 dokładnie. Ogólnie po 18 miesiącach mam ochotę oddać na złom
bartekj3 no i jest dylemat. Chyba bedzie bs 170g
Taśmowa
No i dylemat został rozwiązany Miało być BS 170 G Ale jak Żona zobaczyła na żywo to powiedziała że absolutnie nie i kazała kupić to Jako że warsztat jest mały i potrzebuje mobilności na razie dołożyłem kółka Docelowo trochę obnize podstawę i dorobie rolki na materiał
suszi8512 Taka jak moja. Owocnej pracy.
suszi8512 niech służy bezawaryjnie 😀
Stal-Fun no już robi robote
suszi8512 No przecież nie kupiłeś po to zeby patrzeć na nią 😁
Stal-Fun a znam takich co tak mają ze jak kupi to potem tylko stoi i się na maszynę przygląda 😉
W sumie nie głupie, żeby z żoną jechać na takie zakupy, wtedy sama zobaczy z czego cena się bierze i sama ma ochotę na lepsze 😃
PiotrekZawodny no pojechała przy okazji i jak sobie porownala modele to stwierdziła że większa będzie lepsza co bym zaraz nie marudził ze na mniejszej nie da się czegoś uciąć Dla mnie takie zakupy ok
suszi8512 Jeżeli kupuje maszynę to po to żeby byla potrzebna i zarabiała na siebie 👍
Stal-Fun niektórzy lubią mieć żeby się przyglądać
suszi8512 No może i tak ja nie należe do tej grupy 😉
Stal-Fun ja również nie należę kupuje żeby tym pracować
suszi8512 I tak być powinno. Tak na marginesie dorób sobie taką wanienke do piły zeby Ci chlodziwo nie leciało za piłę przy cięciu 45° i wiecej. Jak chcesz to podeślę Ci zdjęcia jak ja to rozwiązałem
Stal-Fun z chęcią zobaczę to rozwiązanie Narazie zaczezaczepilem PCV na trytytrytytyki
suszi8512 Jutro Ci zdjęcia podeśle
suszi8512 Może Ci się przyda. Wanienka na kapiace chlodziwo za piłe.