W sumie nie głupie, żeby z żoną jechać na takie zakupy, wtedy sama zobaczy z czego cena się bierze i sama ma ochotę na lepsze 😃
PiotrekZawodny no pojechała przy okazji i jak sobie porownala modele to stwierdziła że większa będzie lepsza co bym zaraz nie marudził ze na mniejszej nie da się czegoś uciąć Dla mnie takie zakupy ok
Stal-Fun a znam takich co tak mają ze jak kupi to potem tylko stoi i się na maszynę przygląda 😉
suszi8512 Jeżeli kupuje maszynę to po to żeby byla potrzebna i zarabiała na siebie 👍
Stal-Fun niektórzy lubią mieć żeby się przyglądać
suszi8512 No może i tak ja nie należe do tej grupy 😉
Stal-Fun ja również nie należę kupuje żeby tym pracować
suszi8512 I tak być powinno. Tak na marginesie dorób sobie taką wanienke do piły zeby Ci chlodziwo nie leciało za piłę przy cięciu 45° i wiecej. Jak chcesz to podeślę Ci zdjęcia jak ja to rozwiązałem
Stal-Fun z chęcią zobaczę to rozwiązanie Narazie zaczezaczepilem PCV na trytytrytytyki
suszi8512 Jutro Ci zdjęcia podeśle
suszi8512 Może Ci się przyda. Wanienka na kapiace chlodziwo za piłe.
Stal-Fun swietnie rozwiązane, właśnie takiego patentu tam brakuje fabrycznie Rozwiązania które masz u siebie jak ta wanienka laser czy culag producent powinien robić fabrycznie
suszi8512 No właśnie powinien. Mówią ze fabryki się nie poprawia. W tym przypadku jednak trzeba bo ktoś kto to produkuje zapomnial najwyraźniej o takich rzeczach 🤔
suszi8512 Jeszcze z przodu piły dalem krotki kątownik bo tez kapało zrobię zdjęcie to pokarze o co chodzi
Stal-Fun ok czekam
suszi8512 Nad wieczorem podeślę. Rozwiązanie banalnie proste ale skuteczne 🙂
suszi8512 Zwykły zimnogiety kątownik wystarczył zeby chlodziwo nie kapało nam z przodu piły. A kapie przez otwór od osłony. Po kątowniku spływa swobodnie do środka wanny.
Stal-Fun jutro kupuje kątowniki 😊
suszi8512 Mówiłem że proste rozwiązanie. A przykrecasz w tym miejscu co osłona jest śrubą imbusową przykrecana
Stal-Fun właśnie zauważyłem że proste i najlepsze rozwiązanie
suszi8512 Proste rzeczy są najlepsze 😁