tarka_lukasz wow spoko 馃檪
tarka_lukasz jaka wysoko艣膰 tego i jaki kolor b臋dzie?
Bambi 45cm, malowanie b臋dzie w kolorze chrom
Stal-Fun Pani za偶yczy艂a sobie jeszcze dodatkowe ozdoby, kt贸re moim zdaniem popsuj膮 wygl膮d tego stolika, ko艅cowy efekt poka偶e nied艂ugo
tarka_lukasz Jak Pani chce to si臋 robi niezale偶nie czy si臋 to podoba Tobie czy nie.Wa偶ne 偶eby efekt ko艅cowy by艂 i klientka zadowolona.
Stal-Fun zgadzam si臋
I do pieca! 馃榾
tarka_lukasz Elegancko tego 馃檪馃憤
tarka_lukasz no ca艂kiem fajnie wysz艂o 馃憤
Co tam teraz dzia艂acie?
Kolejna cz臋艣膰 wi臋kszego projektu - kuchnia bar, przyspawane 80 blaszek do monta偶u front贸w 馃
tarka_lukasz Super 馃憤
tarka_lukasz super projekt 馃憤
tarka_lukasz Fajna robota 馃檪 Jaki masz patent na wspawanienie tych siatek ?
ZU-Met docinam i zaginam boki, wstawiam w 艣rodek i punktuje, zagi臋cie te偶 r臋cznie dociskam profilem na brzegu sto艂u i m艂otek 馃榿馃槑
Najgorsza robota pasowanie drzwi, nic mnie tak nie wkurza jak przychodzi spawanie zawias贸w i ustawianie tych szczelin 偶eby by艂y r贸wne, a potem i tak mimo wszystko co艣 poci膮gnie nie w t膮 stron臋 co trzeba 馃榿馃榿馃サ
Hipcio takie drzwi to bajka spr贸buj przy aucie 偶eby wsz臋dzie ta sama szczelina wysz艂a to jest wyczyn ,na szcz臋艣cie przy mojej Nivie nie trzeba si臋 spuszcza膰 tam s膮 tak du偶e szczeliny fabrycznie 偶e palec wchodzi.
tarka_lukasz spoko patent, dzi臋ki馃檪
Pomi臋dzy stela偶ami, przyj膮艂em zlecenie na odbudow臋 drukarki fotobudki
tarka_lukasz Jak Ci sie to webasto sprawdza? Ile pali ?
ZU-Met bardzo dobrze, p贸ki co bez 偶adnych problem贸w, szybko si臋 nagrzewa p贸艂torej godzinki 25掳 na 18m虏, co do spalania ci臋偶ko powiedzie膰 nie mam podzia艂ki, ale zbiornik wystarcza na ponad tydzie艅 grzania po 3-4h dziennie