tarka_lukasz będziesz tylną belkę nowa kupował 🤣no chyba że kompresor napompuje w górę
Boguslaw Bambi Ponad 100mb profila, jakoś dojechał, ale obiecałem Mu że to ostatni raz 🫣
Auto długo nie pociągnie 😁
tarka_lukasz tylko i wyłącznie przyczepka chyba ze jakieś małe elementy ale nigdy tyle
tarka_lukasz wiesz jak byś miał rejestrację WGM to bym się nie dziwił to są mistrzowie drogi
tarka_lukasz Tylko go nie zawiedź 💪😁
tarka_lukasz nie ma.opcji żeby Ci przywieźli??? Szkoda auta 🙂
STALVAR Ja zamawiam i przywożą.Transportu nie liczą to po kiego grzyba mam samemu jeździć po materiał jak w tym czasie mogę np. materiał pociąć 🙂👍
STALVAR jest jak najbardziej, jeszcze nie praktykowałem, zawsze wracając z pracy brałem kilka kawałków teraz wpadło trochę większe zlecenie i tak chyba z przyzwyczajenia
Stal-Fun ja tak samo 🙂 zamawiam i tego samego lub następnego dnia już mam co prawda doliczają 50 PLN ale jak ja bym jechał to paliwa też bym.musial tyle zalać🙂
STALVAR No właśnie a tak 50 zeta w kieszeni i jeszcze można coś zrobić w tym czasie 😉👍
tarka_lukasz No nie warto, syf i smród w samochodzie tylko. Dzwonisz przywożą na miejsce🙂
Zbliża się zima, więc pomyślałem o ogrzewaniu, dużo pisze się o webasto, więc sprawdzimy. Webasto z aliexpress wysyłka z Niemiec dwa dni i już w domu. A Wy czym się grzejecie? 😬🥶🥵
tarka_lukasz fajne👍
tarka_lukasz
tarka_lukasz Mam trochę podobne daje radę
tarka_lukasz jaki metraż chcesz ogrzewać? 8kw?
tarka_lukasz normalnie piec na drewno centralne i nagrzewnica
Boguslaw gaz czy ropa?
tarka_lukasz ropa ale to na budowach,w domu drewno i koza z szybą 🤣
Stal-Fun a jaki metraż i moc urządzenia?
tarka_lukasz 21 m 9 kw
ZU-Met w specyfikacji urządzenia było napisane że najlepsza wydajność jest do 20m² i mniej więcej tyle mam