GPPH zależy jakie sanie z jakim motorem bo jak duży motor to tylko stół Expert 🤣wjeżdża i spawa.
GPPH do sań wystarczy wersja smart 🙂 a potem wiejski stół by mu się przydał żeby nadrobić kalorie 🙂
GPPH myślę że seria plus wystarczy to akurat taki sredniaczek i rozmiar 1200x2400
GPPH ja myślę że wersja XWT z podnoszonym blatem co by staruszek nie nadwyrężał kręgosłupa bo swoje latka ma 👍👍😁
GPPH Ciężko odpowiedzieć na to pytanie nie wiedząc co będzie robił 😃Można kupić najwyższą serię oraz największy rozmiar ale może to być niewykorzystany potencjał. Można również polecić hobbistyczny stół który może się okazać ze nie spełnia wymagań. Wszystko co się kupuje trzeba przemyśleć do czego nam jest potrzebne. Jeśli oczywiście ktoś ma bardzo duży budżet to niech kupuje najdroższy model 😆
GPPH a nie szkoda żeby elfy podpatrzyły i same zaczeły robić mikołajowi na prezenty dla grzecznych spawaczy?
Tylko expert 😉 waga tych sań na pewno nie jest mała więc i stół musi być konkretny 🧑🎄
Szczurekfwj jak one przecież muszą być lekkie. Mam jakieś w domu i są za ciężkie bo latac nie chcą. Myślę że spokojnie wystarczy stół DIY🙂
ZU-Met na stole DIY to może nasmarować płozy w drewnianych sankach 🤣
Hipcio i jeszcze sb dotacje na niego ogarnie 🙂
Jeśli sanie będą załadowane prezentami 🎁to tylko Expert największym rozmiarze 😁
Boguslaw ale DIY nie obrażaj 😉 ja to do garażu właśnie przygotowuje się żeby zamówić
Boguslaw a przeczytałeś dokładnie co napisałem? 😁
liteq sanie ? Czym będziesz ciągnął?? 😁
liteq Myślę, że dzisiejszy dzień jest idealnym dniem do zamówienia stołu DIY! Dlaczego? Ano dlatego, bo do każdego zamówionego stołu DIY zestaw narzędzi DIY nr 2 GRATIS! 💙
Dzochar91 reniferami no a czym 😁
ZU-Met każdy interpretuje po swojemu 😃
ZU-Met albo Kubota 🤣
Boguslaw tylko czy @liteq ma Kubote?
Boguslaw No tak ale nie wiem czy załapałeś żart🙂
ZU-Met jeszcze nie, mam jedynie klapki Kubota 😉
liteq No jak by by były może latające to by sanie nie były potrzebne 🙂