liteq dokładnie. Dlatego wiem że ten warsztat nie wygląda jakoś spektakularnie ale powoli do przodu 🙂 kiedyś się dorobię 😁
liteq nie będę światła krytykował bo sam w garażu wymieniałem lampy już trzy razy teraz sukcesywnie wybebeszam środek i pakuje tuby ledowe dużej mocy nie takie za 10zl 😃
Boguslaw no ja tak samo, cały czas marudzę że ciemno mam
Boguslaw no dlatego mówię że wszystko w swoim czasie przyjdzie 🙂 a tak apropo moze masz jakies propozycje które rozjaśnia mój warsztat 😁i nie tylko 😂😂
Szczurekfwj pomalować na jasne kolory ściany i sufit. Jakie łapmy to trzeba pytać fachowca @Boguslaw jakie ?
Szczurekfwj zależy jak masz wysoko do 3m wystarcza lampy 2x150 cm na dawne świetlówki 58W jeśli masz wyżej polecam tzw High bay min 100 150W
ZU-Met no tak właśnie chciałem pomalować ściany ale najpierw muszę je otynkować albo jakaś płytę dać na ściany 🙂
Szczurekfwj ja u siebie robiłem goldbandem. Pierwszy raz w życiu. Wiadomo nie jest idealnie. Jak masz bardzo krzywe ściany to możesz na listwach do tynkowania zrobić🙂
ZU-Met ja też o tym myślałem ale to wszystko się ogarnie na wiosnę 🙂 lepiej sobie zrobić samemu i mieć satysfakcję 😀
Albo takie i do tego tuby led
Boguslaw okej dziękuję za podpowiedź 🙂
Szczurekfwj ja mam jakieś kanlux po 60 zł komplet. Nie są jakieś pancerne ale po złożeniu dają radę. Na 45m2 mam 10szt 120cm podwójnych.
Szczurekfwj nie ma sprawy
I gotowe 😉
Szczurekfwj masz zdjęcie plaszczyz łączeniowych z bliska?? bo coś chyba za bardzo przyciśnięte papierem 🫢 albo światło sie odbija 🤔 resztę układać książki lub szkło i lala 😀
STALVAR też mam takie wrażenie, tym bardziej że na stole tylko listek leży.
STALVAR jasne przyjadę z pracy to zrobię zdjęcia 🙂 tak szlifowane papierem,słyszałem że powinno się to robić inaczej ale myślę że to kwestia czasu i dojdę do tego co i jak robić po kolei
Przepraszam że tak długo to trwało ale dzisiaj musiałem go zmontować więc wysyłam zdjęcia już w pokoju 🙂
Jakość nie jest idealna wiem że można to zrobić lepiej ale dopiero się tego wszystkiego uczę 🙂 pozdrawiam 👋
Szczurekfwj z jakiego to zrobiłeś profila 3mm ? Pachwiny mogłeś odpuścić, trochę lepiej by to wyglądało i wypiłować narożniki🙂 to jest malowane proszkowo ? Bo wygląda jak sam podklad .
Szczurekfwj nie spawaj pachwin. Będzie łatwiej wykończyć łaczenia. Fazuj przed spawaniem, szlifuj np. fibra na płasko później oscylacja i narożniki piknikiem,