Szczurekfwj No ja od takiego haftowania to nie mam czerwonej gęby tylko oczy jak bym pil z 3 dni😃
ZU-Met ja wieczorem oczu nie mogłem otworzyć,spawalem na mrozie nic nie czułem,a wieczorem chodziłem po ścianach po omacku torebki z herbaty nie pomogły dopiero kostki lodu i Ibuprom ,rano oczy ok a mordka jak u świnki 😃
ZU-Met to prawda oczy też u mnie tak nie raz wyglądają 🤣
Boguslaw ja to nie naświetlam tylko powieki mam takie napuchniete🙂
Jak raz na tydzień skóra z japy nie zejdzie to cud 👺
ZU-Met O tym to nawet nie wspominam , jak czasami robię słup 13m dla McD który jest łączony z dwuch HEB które są spawane co 800mm spoiną na 200mm to jest co szczepiać , po drugiej zmianie budzisz się o 2 w nocy idziesz do lustra a zamiast oczu masz dwie pi@#y 😑😵
Prace projektowe są istotną częścią przy budowie maszyn. Dzisiaj działam przy komputerze 🙂
MEWPW rysujesz na zlecenie ?
MEWPW te wszystkie siłowniki silniki i tym podobne to są w bazie czy trzeba wszystko rysować?
Dzochar91 Tak 🙂
ZU-Met Przeważnie producenci udostępniają modele 3d do projektów ale elementy handlowe niższej półki już nie mają do pobrania takich modeli i trzeba je rysować samodzielie.
MEWPW ok tak myślałem. Fajne te projekty robisz podziwiam 🙂
Myk, szafka pod rozłączniki wygięta i ponitowana 🙂.
MEWPW bardzo dobra robota 👍
MEWPW to Twój warsztat ? Zazdro krawędziarki
Boguslaw A i jeszcze rolki kablowe się udało wykonać. Tyle na dzisiaj.
Boguslaw Dzięki 🙂
Dzochar91 Niestety nie. To warsztat firmy, w której pracuję. Krawędziarka też by mi się taka przydała we własnym warsztacie, szczególnie, że ma CNC. 🙂
Na koniec tygodnia obudowy aluminiowe do spawania. Finalnie prezentuje się całkiem całkiem 🙂
W niedalekiej przyszłości planuję wykonać sobie taki regał na kuwety. Taki półkowy organizer uporządkuje dużą część warsztatu 🙂
MEWPW do warsztatu kiepski pomysl bi cały syf leci do środka.