Spotkanie Forumowe 2025 - znamy termin!🤝😎
Boguslaw Dokładnie tak! Chcemy, żeby na imprezie pojawiło się nasze grono forumowiczów – osób z branży, które świetnie znają temat. Dlatego to zamknięta impreza, a wszystko sprawdzamy, żeby nie wkradły się przypadkowe osoby spoza środowiska. Miejsca są limitowane, więc zawsze zachęcamy do wcześniejszych zapisów, żeby każdy miał szansę dołączyć!
Już niebawem
To z kim się widzimy?
Grzegorzbr2 ze mną nie
Grzegorzbr2 Będę
Grzegorzbr2 potwierdzam przybycie
Grzegorzbr2 będę
Grzegorzbr2 ja niestety nie
Zameldowani
- Edytowany
Dziękuję Wszystkim z GPPH za świetnie zorganizowanie forumowego spotkania oraz przybyłym forumowiczom za super towarzystwo
Krótka relacja na moim profilu oraz na YouTube.
Dzięki wszystkim było super . Ja właśnie wróciłem do domku 700km strzeliło w miarę sprawnie. Do następnego.
A sorki...Karol ... tobie dziękuję za podwózke już drugi raz jak na razie mam nadzieję że nie ostatni
Dziękujemy za możliwość udziału w imprezie i prezenty!
-
Niesamowita impreza, wspaniali ludzie i zajebiste stoły!
Dziękujemy za możliwość integracji, poznania zarządu, pracowników i ludzi z branży
Dziękuję wszystkim których spotkałem poraz kolejny oraz tych których poznałem poraz pierwszy. Dziękuję całemu zespołowi GPPH za organizację tak wspaniałej imprezy dziękuję za poświęcony dla nas czas jestem mega zadowolony że mogę uczestniczyć w takiej imprezie dziękuję
Dziękuję firmie GPPH za kolejną udaną imprezę integracyjną Wam koleżanki i koledzy za miłe towarzystwo i klimat.Do zobaczenia za rok
Dziękuję firmie GPPH za świetną imprezę Wam wszystkim za towarzystwo i myślę że spotkamy się ponownie za rok.