Moderator_MK witam albo ktoś ma wirusa albo coś nie działa tutaj prawidłowo kolega Stal-Fun odpisywał tak jakby z Konta Budda79
Boguslaw Chyba Budda z konta Stal Fun
Stal-Fun mogę uzyskać więcej informacji odnośnie tego problemu?
RWDESIGN Kolega Budda 79odpisywał jakby za mnie ale już się wytłmaczyl dlaczego.
Stal-Fun ale q jaki sposób mógł się za cb wypowiadać?
Tymek Sam bym chciał wiedzieć
Proszę o podanie posta w którym Budda79 wypowiadał się za Ciebie sprawdzimy dokładnie logi i adresy IP żeby rozwikłać wszelkie wątpliwości
RWDESIGN Tu jest zarzut ekranu
Ja zapytam jak długo czeka się na zatwierdzenie postu?
Cały dzień próbuje i nie mogę dodać zdjęcia z telefonu. Wyskakuje mi błąd, odśwież i spróbuj później. Ktoś tak miał kiedyś?
Jeklowo Tak miałem. Reinstalowałem aplikacje. Mi pomogło 💪
AkamanoxD tylko, że ja nie korzystam z aplikacji tylko w przeglądarce na telefonie...
AkamanoxD niestety zainstalowałem aplikacje i jest to samo... @GPPH można coś na to poradzić?
@Moderator_MK @Moderator_BB wciąż mam problem z dodawaniem zdjęć na forum. Jest szansa rozwiązać ten problem ?
Jeklowo Problem został zgłoszony, pracujemy nad jego rozwiązaniem. 😉
Może nie tyle błąd ale chciałem zapytać czy można zmienić nazwę użytkownika bo od dziś oficjalnie moja firma nazywa się ZU-Met 🙂
ZU-Met Oczywiście, możemy zmienić Twoją nazwę 😉
Moderator_BB bardzo dziękuję, czekam w takim razie na efekty 😉
Moderator_MK pytanie mam. Nie mogę dodać żadnego zdjęcia ani w komentarzu ani profilowe jak próbuję załadować zdjęcie wyświetla się logo GPPH i wywala mnie na stronę główną? Co może być tego przyczyną?
@Moderator_MK @Moderator_BB wciąż jest problem z dodawaniem zdjęć. Widzę już, że nie tylko u mnie jest ten sam problem. Coś się dzieje w tej sprawie ?
Jeklowo
Jeklowo Kolego a w jakiej rozdzielczości robisz i dodajesz zdjęcia. Czasem jak za duzy rozmiar zdjęcia to tak może się dziać