Dzochar91 od wczoraj wieczorem u mnie to samo.
Dreyse_r u mnie to samo i jeszcze co chwilę komunikat taki .
MC-TECH Dzochar91 ZU-Met Dreyse_r Dziękujemy za zgłoszenie problemu.😊 Sprawdzamy co się stało. Problemy są w aplikacji; forum w przeglądarce działa bez zarzutu.
MC-TECH Dzochar91 ZU-Met Dreyse_r Aplikacja powinna działać już poprawnie.
kamil_gpph to nie tylko podczas zdj tylko przy zwykłym komentowaniu, otwieraniu blogów
Dzochar91 U mnie to samo, coś z aplikacja na telefon, po kilku sekundach tez mit aki blad wyskakuje.
kamil_gpph Jest już ok 😀
Cześć czy też macie problem z udostępnianiem zdjęć z aplikacji Android ? I drugie pytanie do administratora czy można poprawić aplikacje tak by można było odznaczyć kilka zdjęć na raz i udostępnić ( obecnie musze znaczyć po jednej fotce i wchodzić od nowa w galerię) . Często mi się zdarza że po którymś zdjęciu wyskakuje info "ups coś poszło nie tak" . Pozdrawiam 😉
KGgarage no to by było fajne bo jak chcesz więcej zdjęć to trwa to długo i wywala. Lepiej pojedynczo i późnej edytować albo robić zrzut zeby byla mniejsza pojemność i szybko wskakuje
Jest mały chochlik u mnie w powiadomieniach występuje że ktoś dał negata a pod zdjęciem jako głosujący jest post oceniony pozytywnie
Boguslaw to nie chochlik, przez przypadek dałem negatywa ale jak zobaczyłem to zaraz poprawiłem na plusik 😁
ZU-Met tak ale w powiadomieniach wisi negat to też jest jakiś błąd
Boguslaw bo negatyw był 😂
Dodawanie postów z poziomu tel dramat po dwóch próbach dałem sobie spokój piszesz tekst wrzucasz zdjęcie i niebieski ekran zero możliwości wstawienia tylko odśwież i znika.
Za 3 razem dopiero się udalo
A tak wyglada z poziomu tel iPhone gdzie w górnej części było widać wcześniej odnośnik do strony gpph
sthonka 808 powiadomień chyba dawno nie zagladaleś na forum 😉
Nie wiem czy ktoś jeszcze tak ma, ale zauważyłem, że przy scrollowaniu np. bloga gdzie jest dużo postów - nagle wywala mnie na sam początek albo gdzieś parędziesiąt postów dalej. Korzystam z iOS, błąd jest w apce jak i w przeglądarce.
Jaco też czasem tak mam
Mnie denerwuje ze jak obrócę telefon przy pisaniu posta wszystko sie kasuje, zdjęcia mogę wrzucić tylko jako zrzut ekranu bo wszystko w normalnej jakości wywala jako błąd.
ZU-Met to zmniejsz rozdzielczość zdjęć 😀