Stal-Fun również jestem za tym by ją wyłączyc
gdy wprowadzam link poprzez " to Link nie działa, pokazuje, że "strona nie istnieje" a link jest prawidłowy 🙂
Mlody_spawacz Prosimy spróbować dodać link tylko poprzez jego wklejenie w temat lub odpowiedź - wtedy powinien działać 🙂
Problem z lajkowaniem własnych postów został rozwiązany. Dziękujemy za zgłoszenie i rozwijanie forum razem z nami.
Mam mały problem i nie wiem czy tylko u mnie.
aplikacja forum GPPH na iOS nie mogę dodawać zdjęć na swoim blogu gdy próbuje dodać zdjęcie to wywala mnie do strony głównej i post w ogóle się nie dodaje.
Tymek Prosimy odinstalować i zaintalować ponownie aplikację. Jeśli problem nadal jest, prosimy o informację.
Moderator_MK nadal to samo po odinstalowaniu i zainstalowaniu aplikacji przy próbie dodania zdjęcia wywala do strony głównej.
Tymek Prosimy o cierpliwość, postaramy się jak najszybciej rozwiązać ten problem 🙂
Moderator_MK witam albo ktoś ma wirusa albo coś nie działa tutaj prawidłowo kolega Stal-Fun odpisywał tak jakby z Konta Budda79
Moderator_MK pytanie mam. Nie mogę dodać żadnego zdjęcia ani w komentarzu ani profilowe jak próbuję załadować zdjęcie wyświetla się logo GPPH i wywala mnie na stronę główną? Co może być tego przyczyną?
Boguslaw Chyba Budda z konta Stal Fun
Stal-Fun mogę uzyskać więcej informacji odnośnie tego problemu?
RWDESIGN Kolega Budda 79odpisywał jakby za mnie ale już się wytłmaczyl dlaczego.
Stal-Fun ale q jaki sposób mógł się za cb wypowiadać?
Tymek Sam bym chciał wiedzieć
Proszę o podanie posta w którym Budda79 wypowiadał się za Ciebie sprawdzimy dokładnie logi i adresy IP żeby rozwikłać wszelkie wątpliwości
RWDESIGN Tu jest zarzut ekranu
Ja zapytam jak długo czeka się na zatwierdzenie postu?
Cały dzień próbuje i nie mogę dodać zdjęcia z telefonu. Wyskakuje mi błąd, odśwież i spróbuj później. Ktoś tak miał kiedyś?
Jeklowo Tak miałem. Reinstalowałem aplikacje. Mi pomogło 💪
AkamanoxD tylko, że ja nie korzystam z aplikacji tylko w przeglądarce na telefonie...
AkamanoxD niestety zainstalowałem aplikacje i jest to samo... @GPPH można coś na to poradzić?