Darioo musisz mieć wypełnienie przenikające, nie da rady np na mijankę tego zrobić. Z malowaniem i montaż myślę że między 900-1000 zł takie coś bym policzył.
ZU-Met 900 -1000 zł chyba z metra
ZU-Met będę rozmawiał z klientem żeby właśnie zrobić na mijankę bo tak to będzie od h… cięcia spawania i szlifowania 😅 a spawam tylko tigiem więc będę miał zabawy 😉chodzi mi o cenę za wykonanie takiego cuda i zamontowanie.malowanie nie po mojej stronie.
Stal-Fun bez malowania?mam tylko zrobić a potem zamontować.malowowanie po stronie klienta
Stal-Fun No wiadomo że za metr.
Darioo Podejdź do tego w taki sposób żeby to klient miał wybór. Taka jak chce to musisz z 200 zł z metra wziąć więcej bo bardzo dużo pracy a praktycznie taka sama i zrobisz taniej. Pokaz zdjęcia jak by to wyglądało.
Darioo Najlepiej jak byś się dowiedział ile biorą u Ciebie w okolicy z metra za malowanie.Wtedy łatwiej wycenić
Stal-Fun 80 zł za metr z tym że do najbliższej malarni mam ok 60 km to jeszcze trzeba czekać minimum 5 tyg
Darioo To daleko.Ale 80 zł to dobra cena jak za m2. 5 tygodni to bardzo długo
ZU-Met tak właśnie zamierzam zrobić że niby ma wybór,ale subtelnie mu zasugeruje że mijanka to lepsze rozwiązanie.😅mysle ze jeśli powiem 700 za mb z montażem na gotowo to chyba będzie dobra cena
Darioo wspawaj sobie pręt zebrowany 18 do slupka i będziesz mial szybki montaż na chemię. Koronka 30mm do płytek jak sa i wiertłem 28do betonu i chemia w otwór. Tylko nie zapomnij o maskownicach
ZU-Met tak są płytki.właśnie też myślałem że zrobić to na szpilce 20 z gwintem i chemią.dzieki za podpowiedzi🙏
Darioo Tylko zanim wlejesz chemię to sobie przymierz na sucho🙂
ZU-Met hehe tak tak wiem 😅