Witam pitrzebuje czesci zamiennych do przecinarki ala stiller poniewaz caly czas zrzuca mi tasme. czy znacie jakiegos dostawce ktory sprzeda prowadzenia tasmy oraz kolo obrotowe ?
-
gruha0 sprawdź może z Pilousa da radę coś dobrać. Jest przedstawiciel i sprzedaż w Warszawie, jak jesteś zainteresowany to dzwoń na numery (22) 837-14-97 (22) 837-16-14 www.rem-tech.com.pl
Stiller ma chyba serwis w Siedlcach, tam szukaj. Cormaka też chyba tam składają więc może tym się kieruj
wlasnie odzywalem sie i do stillera i do cormaka ale bez reakcji z ich strony. stwierdzili ze nie maja w ofercie czesci i koniec
Poważnie? Kolega właśnie ma zamiar kupować stillera ze względu, że do serwisu mamy rzut beretem. Patrzył pod kątem tego, części blisko itp ale widzę, że muszę go zmartwic 😔👎
w ofercie wlasnie tez widzialem. moze trafilem na zly humor przedstawiciela i mnie olal
dzieki za info ale pilous ma raczej wieksze sprzety pytalrm a ja potrzebuje do bs218. w firmie cormak powiedzieli mi ze maja tylko zamienniki dla swoich klientow czyli maszyn kupionych od nich. stiler gosc powiedzial ze zrobi wycene i jak najbardziej sprzedaja wiec czekam na info od stillera.