• GPPHRanga 26

Poziom 200
  • Edytowany

🏭 GPPH SMART to nowa seria stołów spawalniczych, która przede wszystkich charakteryzuje się niską ceną, ale również dobrą jakością wykonania🎉

Stoły z serii GPPH SMART idealnie sprawdzą się dla spawaczy, którzy potrzebują niezbędnych narzędzi spawalniczych, ale nie wymagają zaawansowanych funkcji profesjonalnego sprzętu 😎

💸Świetne rozwiązanie dla tych, którzy cenią sobie solidność i przystępność kosztów🤩

GPPH SMART posiada do wyboru:

🟢 blaty o grubości 12mm lub 15mm,
🟢 systemy otworów: fi 16mm lub fi 28mm w siatce 100x100,
🟢 nogi na stopach lub na kołach,
🟢 5 różnych wymiarów: 1500x1000mm, 1500x14800mm, 2000x1000mm, 2400x1200mm, 3000x1480mm.

Dla przykładu stół o grubości 12mm i wymiarze 2000x1000 mm kosztuje tylko 4990 PLN! 💸

Więcej informacji na temat serii SMART oraz jej porównanie z profesjonalnymi stołami spawalniczymi GPPH znajdziesz tutaj: https://gpph-group.com/pl/ekonomiczne-stoly-spawalnicze-smart/

✔Zamówienia można składać przez bezpośredni kontakt z działem handlowym: 📩 GPPH@GPPH.pl 📲 +48 574 866 566

🤔 Co myślisz o nowej serii GPPH SMART? Podziel się swoją opinią w komentarzu, abyśmy mogli nieustannie się rozwijać 👇💬

GPPH piękna alternatywa super pomysł i jak zawsze perfekcja wykonania i piękny uspokajający zielony kolor 👍

• GPPHRanga 26

Poziom 200
    • Edytowany

Grzegorz już widział na żywo 💪 @Grzegorzbr2 😀

GPPH Trestle zakupił?

• STALVARRanga 19

Poziom 174

GPPH super pomysł duża szansa że będzie moim pierwszym 😀

Boguslaw tak

🙂☺️👍🙂☺️👍

Grzegorzbr2 szybko objechales Mielec 😃

Boguslaw Nie mam daleko🙂

Grzegorzbr2 też mi się marzy Trestle ale takie 2400 bo Ty dwa krótkie wziąłeś👍

Boguslaw W ofercie mają różne rozmiary, ja wybrałem takie jakie mi są potrzebne.

Grzegorzbr2 oki

• LliteqRanga 20

Poziom 132

Boguslaw zawsze w razie potrzeby może dwa w rządku ustawić. Pewnie Grzegorz za jakiś czas kolejne dwie dowiezie jak będzie potrzeba🙂

liteq na pewno tak

8 miesięcy później
                          • LLipaRanga 4

Poziom 2
                            • Edytowany

Hej, pomóżcie w podjęciu decyzji odnośnie grubości blatu w wersji SMART. Wybrałem system fi 16mm ale czytam, że blat o grubości 12 mm może przyjmować duże temperatury i się odkształcić.
                            Czy to prawda? Czy powinienem zwrócić uwagę na blat o grubości 15mm?
                            Prace jakie będę wykonywać na tym stole to „drobne” konstrukcje pod stoły, stoliki i półki loftowe.

• Dzochar91Ranga 31

Poziom 760

Lipa dziś lekkie jutro inne, 12 już jest spoko, od temp się nie odksztalj na pewno nie przy loftach itp. bardziej chodzi o chwyt Pina w otworze.
                                Jeżeli robisz lekkie w 90% to wystarczy.

Ja jakbym miał drugi raz zakupić to tylko 1.2x2.4m 2szt albo 1.5x3m 1szt. A grubość blatu min15mm lub 22mm.
                                Na dzień dzisiejszy mam 1.2x2.4 15mm system 28, dodatkowe otwory 1szt. I jest spoko ale większy byłby lepszy.
                                😁
                                A co do producenta to w większości z polskich producentów to deklarują podobną odchyłkę na mb stołu więc wybór to już kwestia funduszu.i indywidualnego podejścia.

• LLipaRanga 4

Poziom 2

Mam jeden „stół” a właściwie samorobkę bez blatu, taka konstrukcja, do której przytwierdzałem materiał ściskami i wystarczało jednak komfort pracy słaby. Stół ma 100x300 i jak dla mnie jest za duży więc wybrałem Smart 100x200 ale zastanowię się jeszcze nad grubością blatu.

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Lipa jak masz duży warsztat? 1200x2400 taki najbardziej optymalny. Jak nie planujesz jakiś hal i tym podobnych to taka 12 spoko wystarczy

• LLipaRanga 4

Poziom 2

ZU-Met warsztat mam 8x10m