• GPPHRanga 26

Poziom 200
  • Edytowany

🏭 GPPH SMART to nowa seria stołów spawalniczych, która przede wszystkich charakteryzuje się niską ceną, ale również dobrą jakością wykonania🎉

Stoły z serii GPPH SMART idealnie sprawdzą się dla spawaczy, którzy potrzebują niezbędnych narzędzi spawalniczych, ale nie wymagają zaawansowanych funkcji profesjonalnego sprzętu 😎

💸Świetne rozwiązanie dla tych, którzy cenią sobie solidność i przystępność kosztów🤩

GPPH SMART posiada do wyboru:

🟢 blaty o grubości 12mm lub 15mm,
🟢 systemy otworów: fi 16mm lub fi 28mm w siatce 100x100,
🟢 nogi na stopach lub na kołach,
🟢 5 różnych wymiarów: 1500x1000mm, 1500x14800mm, 2000x1000mm, 2400x1200mm, 3000x1480mm.

Dla przykładu stół o grubości 12mm i wymiarze 2000x1000 mm kosztuje tylko 4990 PLN! 💸

Więcej informacji na temat serii SMART oraz jej porównanie z profesjonalnymi stołami spawalniczymi GPPH znajdziesz tutaj: https://gpph-group.com/pl/ekonomiczne-stoly-spawalnicze-smart/

✔Zamówienia można składać przez bezpośredni kontakt z działem handlowym: 📩 GPPH@GPPH.pl 📲 +48 574 866 566

🤔 Co myślisz o nowej serii GPPH SMART? Podziel się swoją opinią w komentarzu, abyśmy mogli nieustannie się rozwijać 👇💬

GPPH piękna alternatywa super pomysł i jak zawsze perfekcja wykonania i piękny uspokajający zielony kolor 👍

• GPPHRanga 26

Poziom 200
    • Edytowany

Grzegorz już widział na żywo 💪 @Grzegorzbr2 😀

GPPH Trestle zakupił?

• STALVARRanga 19

Poziom 173

GPPH super pomysł duża szansa że będzie moim pierwszym 😀

Boguslaw tak

🙂☺️👍🙂☺️👍

Grzegorzbr2 szybko objechales Mielec 😃

Boguslaw Nie mam daleko🙂

Grzegorzbr2 też mi się marzy Trestle ale takie 2400 bo Ty dwa krótkie wziąłeś👍

Boguslaw W ofercie mają różne rozmiary, ja wybrałem takie jakie mi są potrzebne.

Grzegorzbr2 oki

• LliteqRanga 20

Poziom 131

Boguslaw zawsze w razie potrzeby może dwa w rządku ustawić. Pewnie Grzegorz za jakiś czas kolejne dwie dowiezie jak będzie potrzeba🙂

liteq na pewno tak

8 miesięcy później
                          • LLipaRanga 4

Poziom 2
                            • Edytowany

Hej, pomóżcie w podjęciu decyzji odnośnie grubości blatu w wersji SMART. Wybrałem system fi 16mm ale czytam, że blat o grubości 12 mm może przyjmować duże temperatury i się odkształcić.
                            Czy to prawda? Czy powinienem zwrócić uwagę na blat o grubości 15mm?
                            Prace jakie będę wykonywać na tym stole to „drobne” konstrukcje pod stoły, stoliki i półki loftowe.

Lipa dziś lekkie jutro inne, 12 już jest spoko, od temp się nie odksztalj na pewno nie przy loftach itp. bardziej chodzi o chwyt Pina w otworze.
                              Jeżeli robisz lekkie w 90% to wystarczy.

Ja jakbym miał drugi raz zakupić to tylko 1.2x2.4m 2szt albo 1.5x3m 1szt. A grubość blatu min15mm lub 22mm.
                              Na dzień dzisiejszy mam 1.2x2.4 15mm system 28, dodatkowe otwory 1szt. I jest spoko ale większy byłby lepszy.
                              😁
                              A co do producenta to w większości z polskich producentów to deklarują podobną odchyłkę na mb stołu więc wybór to już kwestia funduszu.i indywidualnego podejścia.

Mam jeden „stół” a właściwie samorobkę bez blatu, taka konstrukcja, do której przytwierdzałem materiał ściskami i wystarczało jednak komfort pracy słaby. Stół ma 100x300 i jak dla mnie jest za duży więc wybrałem Smart 100x200 ale zastanowię się jeszcze nad grubością blatu.

Lipa jak masz duży warsztat? 1200x2400 taki najbardziej optymalny. Jak nie planujesz jakiś hal i tym podobnych to taka 12 spoko wystarczy

ZU-Met warsztat mam 8x10m