Cyprian No w艂a艣nie widz臋 馃槈
Cyprian znaj膮c oszcz臋dno艣膰 te艣ciowej to b臋dzie cud je艣li si臋 zgodzi na proszek
A tak w og贸le to jak wychodzi u was koszt malowania proszkowego?
Tymek 40netto bez podk艂adu 75zl podk艂ad + kolor netto
Tymek od 30 z艂 netto za metr kwadratowy bez podk艂adu
suszi8512 To nawierzchniowo, je艣li co艣 robi臋 do budynku, meble czy co艣 to zb臋dne jest k艂a艣膰 dwie warstwy.. Tak samo na ocynk, tylko jedn膮 warstw臋 rzucamy.
Robi si臋 r贸wnie偶 troszk臋 dla przemys艂u w wi臋kszych ilo艣ciach 馃檪
Cyprian u mnie w okolicy wszystko wyceniaja indywidualnie nie ma 偶e za metr
Lutek za metr to jest jaki艣 odno艣nik.. Wiadomo, 偶e jak przywioz臋 konstrukcj臋 schod贸w gdzie s膮 艣cianki 4/5mm to bedzie inna cena jak za konstrukcje ze 艣ciankami 2mm.. Inny czas wypalania ale jako艣 cz艂owiek musi wyceni膰 馃檪
Cyprian U mnie w okolicy 50 z艂 za metr. Podk艂ad+ farba
Cyprian no i teraz taki odno艣nik brama plus furtka palisada pozioma profil 70x11 wysoko艣膰 1.35 szeroko艣膰 4 m plus furtka 1m za samo malowanie proszkiem 350 z艂
Ja zazwyczaj mam stela偶e sto艂贸w rega艂贸w stojak贸w roznych. Praktycznie 偶e wszystkim jak pojad臋 to si臋 dowiem jaka cena lub wysy艂am zdj臋cie rysunek z wymiarami k zapytaniem o koszta malowania
Stal-Fun u mnie bez podk艂adu i np to biurko co mam wstawione 200zl a no ostatni stolik 120 biurko profil 80x40 ci臋偶kie wielkie zakamarki jeszcze siatka a to ma艂e profil 20x20 proste i we藕 zrozum 馃槈
殴le napisa艂em bo nie wiadomo o kt贸ry stolik chodzi wrzucam zdj臋cia biurko j ten stolik
Cze艣膰. Z tej strony Dariusz. Pracuje na magu od 2007r. Od 2017r. Na dzia艂alno艣ci. Uwielbiam styl nowoczesny i przesy艂am swoje realizacje.
Darko Super realizacje lecz mo偶esz za艂o偶y膰 sw贸j w膮tek i tam dzieli膰 si臋 swoimi realizacjami !
Ju偶 to zrobi艂em. Elo
Darko Bardzo 艂adne kolego 馃憤
Stal-Fun Dzi臋kuj臋. Jak m贸j blog zostanie zaakceptowany zapraszam do dzielenia si臋 zdj臋ciami i do艣wiadczeniem. B臋dziecie te偶 mogli zobaczy膰 wi臋cej moich. Pozdro
Darko Czekamy i pozdrawiamy nowego koleg臋 馃檪馃憤