Darko Jak cz艂owiek nie zachartowany to choruje
Darko ja nie by艂em chory od 3lat 馃檪 Wi臋c nijak si臋 trzyma tego Twoja teoria
Proste a pi臋kne 馃檪 Wykonane dwa lata temu... Ciekawe jak teraz krzaki poros艂y u klienta 馃檪
Jedna z trzech 艣cian.. P贸ki co podczas remontu ale za troch臋 b臋d膮 艂adniejsze zdj臋cia 馃檪
Cyprian szklane domy nie tylko w literaturze
suszi8512 teraz mamy mn贸stwo takich realizacji, a jeszcze wi臋cej wycen.
Nie ma takiego picia 馃檪 馃
Cyprian a nakr臋tki od spodu?
suszi8512 nie ma, ca艂a zaspawana. Dla desperata aby si臋 dosta膰 tylko diaks 馃檪 馃槇
Cyprian i we藕 tu sie napij w razie potrzeby
suszi8512 Predzej by Ci ochota odesz艂a niz by艣 to rozci膮艂 馃槄
suszi8512 dok艂adnie o to chodzi 馃檪 dlatego jak widzisz na szyjke te偶 jest na艂o偶ona rurka i przyspawana aby nie da艂o si臋 odkr臋ci膰 i la膰 z konstrukcji 馃ぃ馃槇馃 Synek nie ma takiego picia!
Stal-Fun raczej tak
T臋cza 馃槢 Super r臋ki jeszcze nie mam, g艂贸wnie niestety spawy id膮 pod szlifierke... 馃
Cyprian jest nie 藕le U mnie w pracy staramy si臋 pi臋kne spawy w 贸semki kr臋cone z艂ote kolory a potem przychodz膮 szlifierze i na g艂adko robi膮 馃榿
suszi8512 nie no umiem lepsze ale takowe by艂o na telefonie tylko. Nic nie chce mi si臋 trafi膰 w du偶ym przekroju jedynie od czasu do czasu mo偶e jaka艣 ko艅c贸wka wydechu + flansza ale ile to spawania..
suszi8512 daleko zakopane zdj臋cie.. Gdzie jeszcze cz艂owiek m贸g艂 chwil臋 si臋 pobawi膰 zamiast produkowa膰 馃槢
Cyprian Nauka wszystkie jest wskazana 馃憤
Cyprian jest ok
Moje ukochane wozide艂ko 馃馃槏 5 takich kurs贸w po 40km... 280mb odboi, niekt贸re ci膮giem po 40mb, monta偶 w jedn膮 noc.. Jest co wspomina膰!
Cyprian Kawa艂 maszyny 馃憤
Cyprian bryka fajna kolega ma podobnego to troch臋 na spalanie si臋 skar偶y 馃槈
Cyprian fura jak Marzenie!馃槏馃槂