suszi8512 To nawierzchniowo, jeśli coś robię do budynku, meble czy coś to zbędne jest kłaść dwie warstwy.. Tak samo na ocynk, tylko jedną warstwę rzucamy.
Cyprian u mnie w okolicy wszystko wyceniaja indywidualnie nie ma że za metr
Lutek za metr to jest jakiś odnośnik.. Wiadomo, że jak przywiozę konstrukcję schodów gdzie są ścianki 4/5mm to bedzie inna cena jak za konstrukcje ze ściankami 2mm.. Inny czas wypalania ale jakoś człowiek musi wycenić 🙂
Cyprian U mnie w okolicy 50 zł za metr. Podkład+ farba
Cyprian no i teraz taki odnośnik brama plus furtka palisada pozioma profil 70x11 wysokość 1.35 szerokość 4 m plus furtka 1m za samo malowanie proszkiem 350 zł
Ja zazwyczaj mam stelaże stołów regałów stojaków roznych. Praktycznie że wszystkim jak pojadę to się dowiem jaka cena lub wysyłam zdjęcie rysunek z wymiarami k zapytaniem o koszta malowania
Stal-Fun u mnie bez podkładu i np to biurko co mam wstawione 200zl a no ostatni stolik 120 biurko profil 80x40 ciężkie wielkie zakamarki jeszcze siatka a to małe profil 20x20 proste i weź zrozum 😉
Źle napisałem bo nie wiadomo o który stolik chodzi wrzucam zdjęcia biurko j ten stolik
Cześć. Z tej strony Dariusz. Pracuje na magu od 2007r. Od 2017r. Na działalności. Uwielbiam styl nowoczesny i przesyłam swoje realizacje.
Darko Super realizacje lecz możesz założyć swój wątek i tam dzielić się swoimi realizacjami !
Już to zrobiłem. Elo
Darko Bardzo ładne kolego 👍
Stal-Fun Dziękuję. Jak mój blog zostanie zaakceptowany zapraszam do dzielenia się zdjęciami i doświadczeniem. Będziecie też mogli zobaczyć więcej moich. Pozdro
Darko Czekamy i pozdrawiamy nowego kolegę 🙂👍
Fajne prace też zapraszam do siebie w jakim województwie działasz ? 😉
Lutek mazowieckie 🙂
Ja też mazowieckie ale pod samym świętokrzyskim 😉
Lutek ja w połowie drogi między Minskiem Mazowieckim a Warszawa
Gwóźdź programu !! Stojak na papier toaletowy , z pojemnikiem ORAZ rączką pod szczotkę do czyszczenia kibelka !! 😃 Póki co jak dla mnie najbardziej "nietypowe" zlecenie 😃
Szafka pod umywalkę + podwójna ramka z led'em wklejonym !!!
Cyprian Nietypowe ale praktyczne. Grunt ze klient zadowolony
Cyprian jak klientowi szczotka upadnie to będzie trzeba nowa porcelanę chyba że też ma spawany tron 😁
Cyprian ta szafka fajna efekt podświetlenia super
Cyprian Można pomyśleć nad jakimś regałem na papier 🙂 Ludzie nakupowali sterty, nie mają gdzie trzymać 🙂