GPPH każdemu chyba się to zdarzyło,nie ma ludzi nieomylnych😃można z tego wybrnąć na kilka sposobów ale o tym to już w następnym odcinku.
GPPH pytanie powinno zabrzmieć ile razy a nie czy kiedykolwiek 😀😀😀 zazwyczaj się przelicza człowiek na nieswoja korzyść 😞
GPPH Kilka razy sie zdarzyło chociaż czasami sie pomyli i człowiek powie za dużo 😂
GPPH trochę trzeba przerobić w swoim życiu, żeby z góry wiedzieć ile zajmie roboty projekt i ile policzyć za to 🙂
GPPH Ha a bo to nie raz no cóż życie
W 70% po prostu lubię się narobić 😉
Ile to ile razy kilka razy miałem tak że wyliczyłem materiał z malowaniem i to co wyszło wysłałem klientowi a zapomniałem doliczyć swojego zarobku ;/
Lutek tos Pan pokazal
Lutek a czym sie zajmujesz? jak cos małego to jeszcze do przeżycia 😂
ZU-Met wiesz taka mała robótka 120 mb ogrodzenia i dwie bramy przesuwne...
Jak sobie pomyślę o takim wypadku to aż strach. Ale tu jawnie da się wykazać że to była wycena materiałów i zewnętrznej roboty tylko i się da negocjować.
ZU-Met to były dwa stoły znaczy duży pająk z blatem i mały kawowy pająk z blatem
Lutek no to nie ma jakoś tragedii chociaż szkoda dwie dniówki stracone ale dobre imie najważniejsze. Dobrze ze klient jak tak tanio jeszcze 10 sztuk nie domówił 😂
ZU-Met miałem ja taki przypadek jak spawalem banery do agencji reklamowej jeszcze nie mając stołu spawalniczego gość za kg banera chciał płacić bo stwierdził że mi to za szybko idzie😆
ZU-Met No na handel by brał 🤣😂
Boguslaw Cwaniak
Lutek Ja kiedyś balustrady policzylem klientowi. Chciał z profila 100x20 cena zaakceptowana a na drugi dzien dzwoni czy z takich 20x20 bedzie taka sama cena. No trochę taniej ale na 15mb opuściłem 300zl😂
ZU-Met profile mniejsze ale gęściej do tego więcej roboty, znam to 😆
STALVAR właśnie nie. Miało byc szczelnie z tych 100 a 20 tylko 4 ale zrobilem na 5 bo strasznie dziadosko to wyglądało 😂