ZU-Met jeśli chodzi o to rdd to jak dzwoniłem to mogą być otwory ukryte i tak właśnie zrobię 😄 nie zobaczę po ocynku bo oni to wyczyszczą i odrazu pomalują proszkowo
STALVAR ukryte otwory to swietna sprawa bo mozesz sobie wypalić w slupku i składasz jak klocki LEGO 😁
STALVAR to ile ton tej konstrukcji że opłaca się z nowego targu do Dębicy ją wozić... Czy macie na miejscu pośrednika który bierze spod domu i odwozi
ZU-Met powiem ci tak zawsze podpisuje dokument że są otwory ukryte i biorę odpowiedzialność za to co daje ale czasami jeżeli jest jakaś przestrzenna konstrukcja typu na przykład przyczepka to sami dowiercają czasami w narożnikach otwory
Dzochar91 ja na początku tez podpisywalem ale teraz jak wszyscy mnie juz znaja to na luzie. Na narożnikach to ja sam wierce bo zrobię to w miejscu najmniej widocznym oni walną na środku gdzie najwygodniej 😂
Dzochar91 ponad 3 tony barierek 😄 a odnośnie transportu jeszcze nie wiem czy wszystko na jeden raz czy na dwie tury
ZU-Met mnie też znają ale zawsze się podpisuje pod dokumentem
Dzochar91 to ja tylko jak jest jakiś nowy. Teraz to nawet jak FV nie potrzebuje to netto cene płace.
ZU-Met czyli ile za kg
Dzochar91 netto jakieś 3.7.
ZU-Met dobra ta cena 😁😁
Dzochar91 no życie jedna w okolicy tylko ale cos ma stanieć teraz na wiosnę. Ale nie mam tego az tyle żeby wozić do Radomska po 3zl własnie.
ZU-Met mnie się nie chce tych 10 km wozić a co dopiero gdzieś dalej
Dzochar91 no ja mam 13. A dochodzi paliwo E-Toll i wyjdzie na to samo.
ZU-Met Zgadzają się na ukryte otwory tylko musisz podpisać takie oświadczenie 😉